Hogy lehetek jo csaj? 13/l
Külsőleg:
-ápolt bőr
-jó frizura, ha hosszú a hajad, vagy szereted a változatosságot, akkor nézz youtube videókat, rengeteg van, nagyon izgalmas dolgokat lehet kihozni a legegyszerűbb hajból is. Emellett persze a folyamatos ápolás, pakolások (pl kókuszolaj, olívaolaj) is fontosak. Ha zsíros a hajad, akkor lehet kapni száraz sampont, azzal kb 1 napot ki lehet tolni a hajmosást.
-ápolt körmök: reszeld formára, használj körömerősítőt.
-test: rendszeres tisztálkodás, ha szőrösebb típus vagy, akkor szőrtelenítés, hidratálás, radírozás. Emellett persze a sport sem elhanyagolható:)
-fényvédelem: tudom, hogy nem divat, de nekem a nagynéném bőrgyógyász, és minden nap használ fényvédőt, ezzel megelőzi a pigmentfoltokat, és meg lehet nézni, sokkal kevésbé ráncos, mint pl az anyukám.
-vitaminok: szebb lesz a körmöd/hajad, egészségesebb leszel.
-fogápolás: rendszeres fogmosás, szájvíz, ha kell, akkor fogszabályzó
-szájápolás: heti 1x cukros-mézes ajakradír (csak keverd össze a 2 hozzávalót, majd masszírozd a szádba), utána ajakápoló (pl az alverdéseket szeretem)
-ízléses, az alakodhoz, korodhoz, színeidhez illő ruhák
-dezodor, vagy enyhe parfüm
-unalmas, de azért írom, hogy semmi dohányzás, az nagyon undorító:)
Belsőleg:
-helyesírás: tudom, hogy az interneten sokan nem figyelnek rá, de igyekezz minél pontosabban írni, mert ha valaki pl ezt az írást olvassa, az jön le neki belőle, hogy buta vagy, pedig lehet, hogy a valóságban okos vagy, de aki nem ismer, az az ilyen apróságokból fog megítélni.
-legyél kedves, udvarias az emberekkel, de ne nyalizz
-mosolyogj sokat
-legyen jó humorod
-koncentrálj a sulira, a tudás sosem hátrány:D
-kerüld a hisztiket
-ne káromkodj
Kb ennyi, de amúgy 13 évesen nem is kell, hogy tetsszél bárkinek is, csak úgy mondom, hogy a legtöbb okos+szép-átlagos lány a környezetemben még 15-18 körül is egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!