Csak en stresszelek emiatt?
Figyelt kérdés
Annyira rossz,mikor kozossegbe megyek es felek h mit gondolnak rolam :( nincs egx olyan napom,hogy valaki be nem szolna nekem ,hogy de csunya vagy,hogy hogy nez ez ki... ettol mindig befeszulok.. nem tudom elfogadni magam.. stresszelek emiatt,anyuek szerint hulye vagyok..2014. márc. 30. 11:19
2/3 anonim válasza:
Én is így voltam, amíg meg nem változtam. Nem tudom neked milyen dolgok miatt szólnak be. De nekem a saját hibám volt hogy elhanyagoltam magam, elhíztam kicsit, ronda frizura, rémes ruhákban jártam, stb. Ezekkel mind célponttá tettem magam. Amint rájöttem erre megváltoztam, mostmár tetszek az embereknek, de ami a lényeg hogy én is elfogadom magam. Te is próbálj változtatni, ha van min, elsősorban magad miatt.
3/3 anonim válasza:
Azért stresszelsz rajta, mert magadnak sem tetszel (ha tetszenél, nem érdekelne, hogy mit mondanak mások) és ha így van, akkor ideje, hogy változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!