17 éves F vagyok és nagyon stresszelek azon hogy kihullik a hajam . Több lent, kopasz leszek? Sos
Figyelt kérdés
ugyanis a hajam észrevettem h egy ideje ritkább két oldalt 1-2 cm befele nincs hajam, és mostanában észrevettem ha végigfésülöm hajam kezemmel MINDIG 2-3 szál kezembenmarad és gyökere rajtvan, hajmosásnál főleg,14 éves korom óta napmintnap zseléztem durván, az lehet az oka? abahagytam 2 hete demég nincs változás mi a teendő? Mire számíthatok?2012. nov. 7. 21:33
1/4 anonim válasza:
hát 2 hét után ne várj csodát,egyébként igen,attól is lehet,egyébként a két oldalt 1-2 cm nincs befelé hajad,akkor később kopasz leszel nagy valószínűséggel,apumnál is így volt
2/4 anonim válasza:
Apukád, nagypapád kopasz? Mert, ha igen, érdemes velük elbeszélgetni, hogy mikor kezdett kihullani a hajuk. A genetika sok mindent meghatároz. Ha ez nem áll fenn, akkor keress fel egy bőrgyógyászt. Hátha tud segíteni. Ja és ne stresszelj, mert az tovább ronthat a helyzeten.
3/4 anonim válasza:
hajgyógyászt keress fel, ne bőrgyógyászt. De napi 100 szál normális. Nekem évek óta mondja a fodrászom, hogy de hullik a hajam, és még mindig van, szóval igazi szakembert keress.
4/4 anonim válasza:
Minden férfi megkopaszodik. Csak valaki nem éli meg :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!