Csak engem idegesít?
Figyelt kérdés
Egy csomószor olyan fényképeket látok lányokról, hogy: tükörből fényképezve, enyhén felülről, rohadt erős sminkkel, festett emós hajjal, csücsörítő szájjal.
Nem tudom miért, de nekem ez annyira az átlagosságot sugallja. Meg az ilyen képekből abszolut nem derül ki, hogy hogy néz ki a " a hangulata meg a fény is.
2009. dec. 16. 11:59
11/11 A kérdező kommentje:
Sőt, mostanában a leginkább a nagy társadalmi különbségek idegesítenek. Azokhoz képest pedig tényleg elhanyagolható, hogy valaki hogyan pózol. Ezért kijavítom magamat: csak cikinek tartom. S próbálok ez alapján nem prejudikálni senkit.
2009. dec. 17. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!