Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít?

Csak engem idegesít?

Figyelt kérdés

Egy csomószor olyan fényképeket látok lányokról, hogy: tükörből fényképezve, enyhén felülről, rohadt erős sminkkel, festett emós hajjal, csücsörítő szájjal.

Nem tudom miért, de nekem ez annyira az átlagosságot sugallja. Meg az ilyen képekből abszolut nem derül ki, hogy hogy néz ki a " a hangulata meg a fény is.

2009. dec. 16. 11:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocs, véletlenül kitöröltem egy részt. Tehát nem derül ki, hogy néz ki a csaj, meg olyan "sejtelmeskedő" a kép hangulata meg a fényviszonyok is.
2009. dec. 16. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon idióta dolognak tartom ezt a pózolást :D Nem tudom miért akkora divat tükörből fényképezni, nekem inkább azt sugallja, hogy az illető nincs tisztában azzal, hogy feltalálták az önkioldót. A csücsörítő száj meg olyan cicababás... szánalmas XD
2009. dec. 16. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
idétlen majmolás ez
2009. dec. 16. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én is jókat röhögök ezen, múltkor írtam is hogy hahó kislányok ha már fényképezőgéppel fényképeztek azon van időzítő is. de mondjuk általában ezek telós képek. ha látok egy ilyen képet valakiről rögtön meg tudom saccolni az intelligenciahányadosát és az érdeklődési körét, ja és a korát is :))))) buta kislányok
2009. dec. 16. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem idegesít.. de halál cikinek tartom. Ultra gáz:S
2009. dec. 16. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a szegeny ehezo emberek,gyerek meg Afrikaban kinlodnak..AZ nem idegesit Teged ?..:(
2009. dec. 16. 18:03
 7/11 anonim válasza:
33%

Sziasztok!

Szerintem ez nem olyan nagy baj,mert mindenki olyan amilyen! Úgy pózól ahogy akar!!!

Ne harizzon senki de szerintem ez igy van!!! puxxx

2009. dec. 16. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
az utolsónak szólok, hogy ez magyarország nekem ne puxxx-ogjon itt senki..."pussz"-nak kell helyesen írni :)
2009. dec. 16. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:

MIERT NE PUXXX-ozhatnaa ?????

Demokracia van ...nem is Te vagy a kérdezo,akkor meg mit szolsz bele..:Delveszett vagy

2009. dec. 16. 20:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen az éhező gyerekek még jobban idegesítenek.
2009. dec. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!