Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak engem idegesit borzasztóa...

Csak engem idegesit borzasztóan ez a téma?

Figyelt kérdés
A "szerintetek szép vagyok" tipusu kérdésekre gondolok.Annyira feltudom magam idegesiteni rajta.Nem maga a kérdés, mert szerintem az emberek többsége tényleg kiváncsi arra,hogy vadidegenek mit gondolnak a kinézetükről, hanem az, hogy feltöltenek olyan képet ami félhomályban/sötétben készült, vagy csak félig látszodik az arcuk, vagy homályos a kép, a lényeg az, hog kb semmit nem látni az emberből.És ami méf rátesz egy lapáttal, az az, hogy a legtöbben tényleg komolan válaszolnak is a kérdésre, hogy hu de gyönyörű vagy stb.Ilyenkor mindig én érzem magam hülyének.Ha már valaki tényleg ennyire kiváncsi mások véleményére, miért nem tölt fel egy olyan képet, ami világosban készült, nincs fotoshopolva, és nem csücsörit/pózol rajta?
2010. dec. 27. 19:39
 2/6 anonim válasza:
Egóegóegó... szerintem.... :S
2010. dec. 27. 19:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De én szivesen válaszolnék ezekre a kérdésekre, de hogy lehetne már ilyen minőségű képek alapján válaszolni?
2010. dec. 27. 20:00
 4/6 anonim válasza:
Szerintem nem valami szépek vagy már énsem tudom, azért olyan képeket pakolnak fel.
2010. dec. 27. 20:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy van benne valami..
2010. dec. 27. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 28. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!