Előre megkérek minden leendő hozzászólót, hogy az írjon, aki hasznosan tud válaszolni!
Tehát: Septum piercinget szeretnék szúrni magamnak, lehurrogások előtt, csak kis, egygolyós pattintós karikát szeretnék belerakni, ami rásimul az orromra. NEM LESZ BAJOM BELŐLE, HA MAGAMNAK SZÚROM? Az ott található idegek miatt kérdezem. Eddig az összes pc-met magamnak szúrtam a volt orr piercingemen kívül, tehát ajakba, szemöldökbe 4et is, ezek közül már csak az ajak pc-m van meg, de ha megcsinálom a septumot, az ajkamból valószínüleg kiveszem (bár nem biztos:).
Szia! Ismerősöm szúrt már magának, szerintem te is megpróbálhatod. Fertőtleníts, az a legfontosabb, sok sikert!:)
2010. máj. 7. 18:04
3/7 anonim válasza:
én nem biztos hogy magamnak megmerném csinálni.de ha te már csináltál magadnak ilyeneket és semmi baj nem volt utána akkor sok sikert hozzá.
2010. máj. 7. 18:23
4/7 anonim válasza:
Megcsinálhatod magadnak nyugodtan, pláne, hogy már ilyen rutinos vagy. Tapintsd ki, hogy hol nincs porc (van egy picike rész, ahol nincs), és oda szúrd be. Csak figyelj a fertőtlenítésre.
Mondjuk szerintem a pattintós karikát marha nehéz berakni, főleg az ilyen piciket.
2010. máj. 7. 18:45
5/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! :) Az ajkamban, a szemöldökömben és az orromban is volt már pattintós. Ti használtatok már sima, gömb nélküli karikát? Azt nehéz berakni? Mert én még azt nem próbáltam. :)
2010. máj. 7. 18:55
6/7 anonim válasza:
szierintem nyugodtan csináltass oda. ott nincs különösebben sok ideg, tehét elb*szni nem is tudod:) sok sikert:)
2010. máj. 9. 17:21
7/7 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam tegnap, baromira meglepődtem, mert TÉNYLEG nem fájt egy cseppet sem, észre se vettem szinte, h a másik oldalt már ki is jött a tű. :) Pedig nem is érzéstelenítettem, csak 1kis jégzselé, de azt is lemostam, mert csípett. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!