Ugye nem csak az én képeim sikerülnek borzasztóan?
Szia!
Nekem is van így sajnos, mivel az oldalprofilom nagyon rossz. Mindig félek, nehogy úgy fotózzanak le. Fura úgy az orrom és a szám is. :S Neked mi a konkrét problémád a fotóiddal? Esetleg képet is linkelhetsz ha gondolod (ha zavar a felismerhetőség, a szemedet takard ki).
20/L
én is így vagyok vele!
néha próbálkozom tükör előtt, hajamat beállítom meg minden, na mondom így elég jó leszek de a kép tök más mint a tükör!
elég fura.:D
Köszönöm a válaszokat.
Kedves első, nem kritikát kértem.
Konkrétan az a bajom, hogy nem is hasonlítok magamra, olyan, mintha pofákat vágnék, pedig csak mosolygok (mosolyogni próbálok :D ). Vagy egyszerűen belemozdulok/belepislog, de ezek a jobbik esetek.
4. vagyok
az amugy a másik eset h valaki tök ronda, vagyis hát nem szemrevaló és a képei tök jók.. szoval:D
egyszerűen nem vagy fotogén...
sztem fotózd le párszor magad, különböző irányból, arckifejezésekkel, és meglátod majd, melyik a legelőnyösebb
pl a legtöbb embernek az áll jól, ha kissé oldalról fotózzák és semmiképpen nem alulról...
vághatsz grimaszt is...lehet, h neked pont az áll jól
én legalább szép is vok és fotogén is
de az lehet h te vagy a csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!