Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ugye nem csak az én képeim...

Ugye nem csak az én képeim sikerülnek borzasztóan?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen alkalom, hogy én vagy más fényképezi, rettenes fejem van rajta. Nem adja vissza a kép az arcomat, teljesen más és persze rossz. Szinte már menekülök a fényképezőgép elől, más is van így ? :)
2010. máj. 24. 20:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az ilyen öntelt emberektől forog a gyomrom, mint te, kedves utolsó.

A többieknek: köszönöm szépen a válaszaitokat/tanácsotokat, ezekszerint nem vagyok egyedül :)

2010. máj. 25. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
enyémek is nyugi:d
2010. máj. 25. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért nézel ki máshogy, mint a tükörben mert az arcunk nem szimetrikus, ergo te kicsit máshogy látod magadat, mint ahogy valójában kinézel.
2010. jún. 2. 21:32
 14/14 anonim válasza:

Én is vagyok így vele, mindig gondolj a legjobb viccre amit hallottál és mosolyogni fogsz így: :D

ha ez se megy, marad a photoshop, de nem kell megrémülni, talán elég ha a fényt változtatod vagy a grimaszokat "visszahúzod"

2010. jún. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!