Ugye nem csak az én képeim sikerülnek borzasztóan?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen alkalom, hogy én vagy más fényképezi, rettenes fejem van rajta. Nem adja vissza a kép az arcomat, teljesen más és persze rossz. Szinte már menekülök a fényképezőgép elől, más is van így ? :)2010. máj. 24. 20:54
11/14 A kérdező kommentje:
Az ilyen öntelt emberektől forog a gyomrom, mint te, kedves utolsó.
A többieknek: köszönöm szépen a válaszaitokat/tanácsotokat, ezekszerint nem vagyok egyedül :)
2010. máj. 25. 16:42
13/14 anonim válasza:
Azért nézel ki máshogy, mint a tükörben mert az arcunk nem szimetrikus, ergo te kicsit máshogy látod magadat, mint ahogy valójában kinézel.
14/14 anonim válasza:
Én is vagyok így vele, mindig gondolj a legjobb viccre amit hallottál és mosolyogni fogsz így: :D
ha ez se megy, marad a photoshop, de nem kell megrémülni, talán elég ha a fényt változtatod vagy a grimaszokat "visszahúzod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!