Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami balzsam vagy...

Van valami balzsam vagy sampon amivel helyre tudnám állítani leszívás után a hajam? Vagy egyáltalán annyira roncsolná?

Figyelt kérdés
Alapból sötétbarna hajam volt, és kétszer befestettem közép barna festékkel, de nagyon sötét színe lett, majdnem fekete. Én viszont most karamell szőke hajat szeretnék és ahhoz tudom, hogy le kell szívatni, és ez nagyon roncsolja a hajat méghozzá vasalom is.
2009. dec. 15. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon roncsolja. Nekem sötét a hajam, pár tincset viszont világosra akartam. A leszívás után teljesen eltérő lett a tapintása. Sprőd, durva és töredezett lett. Hiába próbáltam bármit, semmi nem segített. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.
2009. dec. 15. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a fodrászkellékesnél kapható placentás hajpakolást ajánlom, zöld tégelyben van. 1 liter, ezer forint alatt van, sokáig elég. Minimum fél óráig a hajon kell hagyni, heti 1-2 alkalommal, vagy minden 2.-3. nap, nem tudom mennyit mosol hajat egy héten.
2009. dec. 15. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

igen, szerintem is a fodrászkellékesnél vegyél vmit. nekem is volt szivatva a hajam, tényleg tönkretette. de ha fodrásznál csinálod, nem lehet olyan rossz. csak készülj fel arra, hogy utána kb 2 hónapig nem kéne vasalnod a hajadat és hogy utána nagyon fog törni. nekem pl erős szálú hajam volt, de a második (otthoni) szivatás után úgy elgyengült, hogy kicsit laposabb lett :S

de mondom, fodrásznál is szivattam már, ott nem volt olyan rossz.

18L

2009. dec. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!