Lányok! Mi velem a baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
sziasztok.. többen mondták.. persze név nélkül hogy jófej vagyok de gázul nézek ki.. Persze név nélkül mondták, közösségi oldalon.. Képet küldök privibe ha írtok. 15/F
Esetleg fiúk véleményét is meghallgatom, akiknek könnyen ment a barátnő megtalálása
2014. márc. 14. 18:28
31/37 anonim válasza:
Szóval kérdezel, ígérsz képet, aztán a 14.-15.-től kezdve le vannak sz.rva a hozzászólók... Lehet, hogy nem csak a külsőddel van gond??? :((
32/37 anonim válasza:
S mi az a mind ugyanaz a válasz? Egyetértettek, hogy gázul nézel ki, avagy egyetértettek, hogy Te vagy álmaik netovábbja????
33/37 A kérdező kommentje:
Volt akitől azt kaptam hogy helyesebb vagyok mint a kinézettje, volt aki azt mondta hogy helyes vagyok, a hajammal szinte mindenkinek volt kritikája :D és fogadom a tanácsokat és növesztem, de elkeserítőt számomra senki sem mondott
2014. márc. 18. 20:24
37/37 anonim válasza:
mar regi a kerdes,de kuldd megnezem en is es adok tanacsokat,
14/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!