Lányok, ha megvan nektek ti is kövérnek érzitek magatokat vagy csak velem van így? :D
Figyelt kérdés
Amúgy nem vagyok az, csak olyankor kb tükörbe sem bírok nézni2013. jan. 27. 22:53
1/12 anonim válasza:
neem nyugi, én is így vagyok ezzel :D meg úgytudom gyakori a haspuffadás menzesz előtt/közben, szóval sokan vannak még így :D
3/12 anonim válasza:
normális sajnos..én is úgy érzem magam mint a michelline baba,fel vagyok fújódva,többet is eszek ilyenkor :)
4/12 anonim válasza:
Amúgy sem vagyok túl vékony, de ilyenkor (és most ez aktuális, sajnosT.T) felfúvódik a hasam, akkora, mint egy hordó, a melleim pedig majd' kiesnek a melltartóból.
Erre még rájön, hogy egyébként is pocsékul érzem magam, szóval nagyon boldog vagyok-.-'
5/12 anonim válasza:
Hát nekem soha nem volt ilyen problémám. Előtte kicsit problémásabb a bőröm, de nem leszek kövérebb se rondább.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h kövérebbek vagy rondábbak lennénk ilyenkor csak mi érezzük így:D
2013. jan. 28. 09:27
7/12 anonim válasza:
Én sovány vagyok, úgyhogy ez a probléma nem játszik(bár a mell az tényleg megduzzad ilyenkor), viszont olyan pattanásos lesz a fejem, hogy legszívesebben utcára se mennék.
8/12 anonim válasza:
hmm érdekes,nekem pattik mensi előtt egy héttel jönnek ki durván,mire megjön addigra elmúlnak:)
9/12 anonim válasza:
Én is dagibbnak érzem előtte 1-2 nappal magam. Mérleg szerint egy kicsit mindig több is vagyok előtte, de mihelyst megjön, másnapra már jó lesz. Egyszerűen előtte olyan érzés, mintha egy lufi lennék, és mikor megjön, akkor kezdek el leereszteni :)
10/12 anonim válasza:
ne is mond, már pár napja elkezdtem dagadni. persze többet is ettem, de ma hajnalban megjött, reggel mire felkeltem úgy néztem ki, mint egy felfúvódott bálna. a kezem, a fejem, mindenem úgy be volt dagadva, hogy azt hittem elájulok amikor tükörbe néztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!