Szerintetek milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Olyan, mint a középső lányé, és nem vagyok vele megelégedve. Próbálok fogyni, szálkásítani, de érdekelne, valakinek tetszik-e az ilyen?
2009. dec. 14. 16:16
1/8 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj... talán a comb, meg a csipö környéke.. de szerintem ennyi belefér:)
2/8 anonim válasza:
Biztos van olyan férfi,akinek ez tetszik,de a többségnek szerintem nem tetszik.
3/8 anonim válasza:
Egy kis diéta és torna máris szebb :) De engem, ha fiú lennék nem zavarna :)
4/8 anonim válasza:
combra és csípőre egy kis kondi és szép lesz :)
5/8 anonim válasza:
Honnan a kép????
Járj aerobikozni!!!!!!!!Unokatesóm nagyon szépen lefogyott baba után,pedig zabál,mint állat,sült szalonna,nutellás palacsinta stb....
De úgy alapból nem rossz:)
6/8 anonim válasza:
ezzel semmi gond szerintem van rajtad mit fogni:)
7/8 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, nincs különösebb bajom magammal, a hasammal nem vagyok mondjuk elégedett, szülés után maradt rajta felesleg, de mindig pozitív kritikákat kapok, idegenektől is.
Ha zavar sportolj, tornázz, de ne stresszelj, mert biztos csinos vagy :)
24 L
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, mielőtt elkezdtem Norbi Update-zni és tornázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!