Egy 16 éves lány vagyok,176cm magassággal és 54kg-al. Mi a véleményetek, kövér vagyok? Jajj és járhatok-e megassarkúban? :D
Kedves Kérdező!
Elárultad magad: "...és irigy vagy a súlyomra és a magasságomra" meg aztán:
"Rengeteg ember irigy a szépségemre és az alakomra, de már megszoktam a rosszindulatú szurkálódásokat."
De előtte valakinek azt írtad, nem vagy az a fajta, aki fényezné magát....
Óh, és ne legyél elájulva a 176 cm-től, én 180 cm vagyok, de nem jutna eszembe kiírni egy ilyen kérdést,(mivel úgy gondolom semmi jó nincs benne) főleg, ha jómagam is tudom, hogy nem vagyok kövér....ez jól tudod, hogy a vékony kategória. Óh,és elárulom, azzal, hogy te kitetted ezt a kérdést, vállaltad azt, hogy bármiféle őszinte választ fogsz kapni, szóval nem kell bántani a 14#-es válaszolót sem, még akkor is, ha úgy érzed ő is megbántott téged a stílusával. Mi az, hogy le kövér disznózod?? Ha az lenne sem illene ilyet mondanod...legyen már benned egy kis empátia, ha tudod mit jelent...
Elmondom mit gondolok,( mivel gondolom most azt vártad, hogy mindenki ömlengjen, milyen jó alakod van), de elárulom csak egy buta beképzelt lány vagy....Így akarsz bejönni a fiúknak? Lehet, hogy ebben a korban még tapadnak rád, de nem leszel mindig 16 éves, márpedig a FÉRFIakat nem fogják érdekelni az olyanok, mint te.
Ha most rosszul esik,amit írtam, sajnálom. De le kellett írnom.
16/L
vékony vagy
felőlem járhatsz...
sportolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!