Hogyan tudnám eltüntetni a fenekemről és a combomról a narancsbőrt?
biciklizes ;)
16 voltam mikor elmentem haromszor egy hosszabb bicikliturara. elotte en is lattam h narancsboros a fenekem es en sem ertettem miert mert olyan vekony voltam mint a fapalcika. a bicikliturak utan viszont olyan fenekem lett h legszivesebben naphosszat a tukor elott alltam volna es neztem volna :D plane ha valaki rendesen rendszeresen elkezd biciklizni.. :)
diéta, sport
tényleg csak ezek segítenek, nekem is bevált
Kedves utolsó:De ha egyszer nem kövér????
50 kg-val se lenne az így meg pláne nem.Mint írta sportol is.
Bocs kérdező de ha a bicikli nem jött be én se tudok mást mondani, esetleg valamilyen krém de ilyenről nem tudok.
Kávézacott, összekevered testápolóval, rárakod ahol van, és betekered fóliáva. Szóval mikor anyukádék isznak kávét, de kérd el a poharakat, és használd fel, a kávé zaccát.
Van még egy másik is, ugyan csak kávé zaccal: 2 evőkanál zaccot keverjük össze 2 evőkanál joghurttal és masszírozzuk a bőrbe, majd öblítsük le. Segíti az anyagcserét és a bőr méreganyag kiválasztását.
Kávézacc önmagában: sokan ezt a módszert is javasolják, mert rendkívül hatásos, a dolog lényege az, hogy jó sok zaccot kenjük a problémás területre, jó erősen masszírozzuk bele és a hatás pár napon belül várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!