Szerintetek milyen ez a lány mennyire telt vagy épp kövér?
2013. dec. 18. 20:04
1/13 anonim válasza:
Túlságosan. Legalábbis az én ízlésem szerint.
2/13 aspikami válasza:
Ez mán dagadt :D Nekem nem jön be.
3/13 anonim válasza:
Nem lenne vészes, de a lehető legelőnytelenebb módon öltözködik a testalkatához képest.
5/13 anonim válasza:
Szerintem is túl kövér. Ráadásul ez a neon pulcsi marha ronda szerintem:s
6/13 anonim válasza:
Inkább a stílusával/öltözködésével van probléma, mintsem az alakjával.
7/13 anonim válasza:
Ezt az alakot soha nem tudtam hova tenni. Viszonylag vékony lábak és tartanak egy debella állatot... :D Hogy bírják?
8/13 anonim válasza:
Nem lenne vészes, de az öltözködése előnytelen, csak kihangsúlyozza a túlsúlyát.. De ha lenne kedve a ruhatár cserén kívül ledobhatna pár kilót is..
9/13 anonim válasza:
ez 280. kérdésed, és már híztál is azóta. elég!
10/13 anonim válasza:
Nem vészesen. De hogy még öltözködni sem tud, az gáz.
Ekkora hasra (gyanítom, a hasi elhízás jellemző rá, mert a csípője nem túl széles, ha az arányokat nézzük) nem veszünk fel ilyen élénk felsőt! Nem, nem csak azért, mert nagyon ronda, hanem még jobban kiemeli azt, amit nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!