Kövér vagyok? (kép)
Nem vagyok magammal megelégdve... Vagyis pontosabban egyszer meg vagyok, egyszer viszont nem. Sokan mondták már, hogy jó, de egyszerűen nem érzem... És nem tudom mit csináljak. Fogyókúrázni még nem igen szeretnék, hiszen most növök... Ti mit mondtok vagy mit tanácsoltok? 14/L
Csinos vagy, de semmiképpen sem kövér!
21F
te nem kövér vagy hanem nincs semmi magabiztosságod
17/F
Nem vagy kövér. Közel sem vagy a kövérséghez.
Amit tehetsz: sport. talán akkor nő az önbizalmad.
Én utáltam magam a te korodban /most 29 vagyok :)/.
Nem éreztem, hogy szexi vagyok vagy jól nézek ki. Visszagondolva a következő volt jó hatással rám: sport és változatos étkezés. Én pl teniszeztem és minden más sportban is jó voltam. Nem voltam egy kigyúrt csaj :D de az önbizalmamnak akkor jót tett.
Egyébként én nem tudom, de ezt tényleg testképzavarnak hívják. Párom csontsoványnak látja magát, miközben semmi baj nincs vele... ő pl azért képzeli ezt be magának, mert sokan beszólogatnak neki a vékonysága miatt és mert mindenki más el van hízva és unatkoznak... Ha esetleg nálad is hasonló a helyzet: NE hallgass másokra, nagyon csinos vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!