Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kövérek, nagyhasúak, ti...

Kövérek, nagyhasúak, ti hogyan tudtok a legkényelmesebben aludni? Oldalt? Háton? Hason?

Figyelt kérdés

2013. dec. 8. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Párom hason. 175cm és 100 kg.
2013. dec. 8. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. És Ő 23/F
2013. dec. 8. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:

hason :D

170 cm 85 kg

2013. dec. 8. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátom a legjobban az oldalán szeret aludni, de sokszor van amikor háton ébred. Hason nem tud aludni, csak be szunyókál de úgy nem érzi magát olyan kényelmesen.

Én elég vékony csajszi vagyok de sokszor alszunk úgy hogy a párom háton én meg ráfekszek :) Azt nagyon szereti ő is, de sokszor van az hogy az oldalára fekszik és átkarol, így alszik a legjobban ha vele vagyok

170cm magas és 110 kiló

2013. dec. 8. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Párom, aki nagydarab, háton szeret a legjobban aludni, de mivel úgy éktelenül horkol, ezért mindig megkérem,mhogy forduljon az oldalára és akkor úgy marad.
2013. dec. 9. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!