Kövérek, nagyhasúak, ti hogyan tudtok a legkényelmesebben aludni? Oldalt? Háton? Hason?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 22:25
4/5 anonim válasza:
A barátom a legjobban az oldalán szeret aludni, de sokszor van amikor háton ébred. Hason nem tud aludni, csak be szunyókál de úgy nem érzi magát olyan kényelmesen.
Én elég vékony csajszi vagyok de sokszor alszunk úgy hogy a párom háton én meg ráfekszek :) Azt nagyon szereti ő is, de sokszor van az hogy az oldalára fekszik és átkarol, így alszik a legjobban ha vele vagyok
170cm magas és 110 kiló
5/5 anonim válasza:
Párom, aki nagydarab, háton szeret a legjobban aludni, de mivel úgy éktelenül horkol, ezért mindig megkérem,mhogy forduljon az oldalára és akkor úgy marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!