Körmösök! Hogyan ráznátok le az ilyen vendéget vagy mit tennétek vele?
Van egy vendégem aki már régebb óta jár hozzám, de az utóbbi időben egyre sűrűbben jön! Bejelentkezik előre 3 hetente. Megcsinálom a körmét, és általában már hétvégén jön az első sms, aztán miután megcsinálom a javítást következő héten újra ír :
Egy körmöm letört:( Tudnád valamikor pótolni? Előre is köszönöm! Puszi
Egy körmöm picit berepedt. Valamikor megnéznéd? Előre köszönöm! Puszi
Szia! Az egyik körmöm berepedt picit. Valamikor tudsz vele csinálni valamit? Előre is köszönöm! Puszillak
Szia! Az egyik körmöm fellevegősödött! valamikor tudnád pótolni? Puszi
Ezeket mind idén írta!! És van hogy csak a fény van rajta meg karcolva nincs is eltörve, amelyik meg levan törve azt el is mondja hogy mit csinált vele és nem az én hibámból jött le.
Eleve ez a puszi meg ilyesmi is fura...
Ha fura ha nem fura ő az egyetlen ilyen vendégem soha senkinek nem kell javítgassak csak kocsihoz odacsukós esetekben de az nyilván ritka. Nem tudom beleütemezni a naptáramban hogy neki mindig legyen szabad 15-20 perce,!!
Ti mit gondolnátok?
És nem rég hallottam, hogy a vendég párja panaszkodott valakinek, hogy nem tudja mért kell minden héten beiratkoznia a barátnőjének..
Szóval nem csak nekem fura a szituáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!