Miért van az hogy a körmösök/fodrászok/kozmetikusok nem dolgoznak hétvégén?
Nem ertem.... miert nem ugy csinaljak h dolgoznak hetvegen is de pl hetfo kedden meg nem. Mert az emberek tobbsegenek nem jó a délelőtt mert dolgoznak/suliba vannak. Én ezert se jutok el sose kozmetikushoz mert sulizok, délutáni időpontjai meg mindig tele vannak. :/
Nem ismerek egy olyat se akik dolgoznának hétvégén. Nem ertem, nem kell nekik a pénz?
Az én kozmetikusom szombaton van, hogy reggel 8tól este 8ig dolgozik...
Egyébként meg, ha megy a vendég hét közben is rendesen, akkor minek dolgoznának hétvégén, nekik is kell a pihenő.
Egyrészt sok vendégük van így is mert rengeteg nő van aki nem dolgozik így az egyetlen délelőtti programja h kozmetikushoz, körmöshöz, fodrászhoz jár. Másrészt rengeteg szalon van, plázákban és belvárosban ahol hétfő-vasárnapig 10-21 óráig megy az ipar, ezek értelemszerűen drágábbak, viszont még bejelentkezni se nagyon kell.
Annak meg semmi értelme, hogy hétfő kedden ne dolgozzanak, mikor legyen a gyerekével, párjával akkor?
De amit mondasz abban van valami, sajnos ez a mai világ egyik nagy problémája a lehetetlen munkaidők (és esetedben iskola ami még fölöslegesebb), a heti 40+ óra melózás és a hétvége kérdése, teljesen máshogy kéne ezt beosztani és akkor lenne az embereknek ideje szórakozni járni, bevásárolni, étterembe, fodrászhoz szolgáltatásokat igénybe venni ami fellendítené talán kicsit végre a gazdaságot.
Bármennyire törekszünk a nagy jólétre, hiába lenne itt jólét ha nincs időnk a sok robotolás miatt elkölteni a pénzünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!