Körmösök! Hogyan ráznátok le az ilyen vendéget vagy mit tennétek vele?
Van egy vendégem aki már régebb óta jár hozzám, de az utóbbi időben egyre sűrűbben jön! Bejelentkezik előre 3 hetente. Megcsinálom a körmét, és általában már hétvégén jön az első sms, aztán miután megcsinálom a javítást következő héten újra ír :
Egy körmöm letört:( Tudnád valamikor pótolni? Előre is köszönöm! Puszi
Egy körmöm picit berepedt. Valamikor megnéznéd? Előre köszönöm! Puszi
Szia! Az egyik körmöm berepedt picit. Valamikor tudsz vele csinálni valamit? Előre is köszönöm! Puszillak
Szia! Az egyik körmöm fellevegősödött! valamikor tudnád pótolni? Puszi
Ezeket mind idén írta!! És van hogy csak a fény van rajta meg karcolva nincs is eltörve, amelyik meg levan törve azt el is mondja hogy mit csinált vele és nem az én hibámból jött le.
Eleve ez a puszi meg ilyesmi is fura...
Ha fura ha nem fura ő az egyetlen ilyen vendégem soha senkinek nem kell javítgassak csak kocsihoz odacsukós esetekben de az nyilván ritka. Nem tudom beleütemezni a naptáramban hogy neki mindig legyen szabad 15-20 perce,!!
Ti mit gondolnátok?
Mondd legközelebb,hogy sajnos nagyon tele vagy,és ajánlj mást,akihez menjen.
Persze csak ha meg akarsz tőle szabadulni.
Ha jelentkezik, akkor nem extra idöpontot adsz, hanem amikor tényleg van szabad hely - akkor is, ha ez hetekkel késöbb van.
Ezen kivül az ilyen "javítást" is ugyanúgy fizettesd ki, ahogy jogos lenne a munkaidöd alapján, ne vedd figyelembe, hogy "szivességet" kér.
"Egy körmöm letört:( Tudnád valamikor pótolni? Előre is köszönöm!
Az egyik körmöm berepedt picit. Valamikor tudsz vele csinálni valamit?
Az egyik körmöm fellevegősödött! valamikor tudnád pótolni?"
Válasz: Igen, két hét (vagy ahogy neked tényleg befér) múlva van szabad idöpontom. A javítás X összeg (amennyi idöt meg munkát tényleg rá kell fordítani) lesz.
Mondd azt, hogy tele vagy 2 hét múlva tudod fogadni, esetleg xy körmös ismerősöd el tudja vállalni SOS-be.
Mellesleg abban 15-20 percben szoktatok lelkizni?
Lehet csórinak nincsenek barátai, aztán valami mondvacsinált indokkal hozzád megy, hogy valakivel beszélgessen. Bár ez egyéni szoc problem, te körmös vagy nem lelkisegély. Szerintem a puszikat is azért dobálja.
Utolsó igen, én is arra gondoltam.
Nincsenek szerintem sem barátnői.
És sokszor amikor odaér már egyből kérdezi, hogy velem miujság mindenfélét kérdezget. Magáról nem igazán szokott beszélni. Mindig rám kíváncsi, mit csinálok, merre megyek, szerintem mi a szép, mert neki is az. Stb.
Nekem ez annyira nem egyértelmű, nem ismerjük sem a kérdezőt, sem a vendéget.
Ilyenkor illene meghallgatni a másik felet is, nekem ez fura, hogy minden héten van vmi baja a körmének, és mindig ő a hibás.
Akik azt kérdeztétek, hogy kifizeti-e, jártok körmöshöz? Az ilyen dolgokat, hogy pl. fellevegősödik, garanciában szokás megcsinálni inyen, mert ez egyértelműen nem a vendég hibája.
A letörés mindkét fél hibája lehet.
a puszi nekem egyáltalán nem furcsa, nagyon sok esetben teljesen jó, baráti viszony alakul ki a vendég és a manikűrös között, nekem alap volt, hogy felköszöntöttem a körmösömet, puszival köszöntünk, végigszórakoztuk azt a havi 2 órát. Pedig előtte nem ismertem.
Ez egy ilyen szakma, beszélgetős, vagy lelkizős, mikor milyen a hangulat.
Később máshoz kellett mennem, mert a csaj elment egy irodába dolgozni, én elvoltam a másik körmössel is, de a kollégái meg a vendégei nem szerették, furták, mert "nem beszélget a vendéggel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!