Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mennek "csámpásan" a...

Miért mennek "csámpásan" a mai lányok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát az lenne a kérdésem hogy miért mennek, ülnek úgy a mai lányok hmintha bepisilnének..?? olyan mintha görbület lenne a lábukon. Én nem tudom hogy az EMÓS stílus miat, de pláza lányokon is észrevettem már.... meg a lábuk! nekem kitörne a lábam ezek meg 90fokban elforgatják és ugy ülnek undorító sztem...
2009. dec. 11. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

hát ennek semmi köze az emohoz.. :D elég h*lye feltételezés volt.. ;)

am nemtudom, ez ilyen divat lett.. szerintem cink.

viszont a lábamat álláskor és üléskor én is valamikor befordítom,de nem 90fokban.. :D ez nállam ilyen szokás.. de a járás.. uristen :DD

15/L

2009. dec. 11. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
kössz én fiú vagyok, nem azért csak furcsa nekem is:)
2009. dec. 11. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert azt hiszik hogy ez menő/cukeee/sexyyyy... fel kéne világosítani őket hogy nem így van xD
2009. dec. 11. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, h miért, de én is megfigyeltem. A másik dolog pedig a csoszogás...iszonyatosan tud idegesíteni, h minden második lány csoszog...kikészülök a hangjától...
2009. dec. 11. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

nekem is kitörne a lábam ha 90 fokban elforgatnám..:D

szerintem is undorító

14/L

2009. dec. 11. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A magassarkú is lehet az oka. Hosszú távon nem egyszerű benne nőiesen közlekedni. 19L
2009. dec. 11. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de kis butuskák vagytok nem hinném, hogy direkt járnak úgy pl. nekem is x lábam van hiába akarnék máshogy járni nem tudok így alakult és kész kb műtét segíthet meg esetleg elején még torna. De tényleg szar mikor mondják, hogy jaj hogy mész mintha én akarnék így. Bár én már elfogadtam aztán más nem érdekel mit gondol erről. Ha meg létezik olyan aki direkt így jár nah az a gzá.
2009. dec. 11. 23:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem bántásból írtam, lehet te így születtél de nem hiszem hogy minden 2. lány..:)
2009. dec. 11. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Mer szétvannak b..zva
2009. dec. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!