Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel tudok hatásosan kockahas...

Mivel tudok hatásosan kockahasat varázsolni magamnak? 14/l

Figyelt kérdés
Alapból egy átlagos testalkatú kicsit alacsony lány vagyok, de szeretnék kockahasat. Proteinek nélkül is lehet hamar kockahasam? nem nagyon kocka hanem kb. ilyesmit: [link]

2014. febr. 24. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet, de ahhoz sokat kell edzened. Hát azt sajnos nem mondanám, hogy hamar. Sok türelem és kitartó munka kell hozzá. Elsősorban felülés fajták, hasprés, lábemelések, térdfelhúzás, törzsfordítás.
2014. febr. 25. 00:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban nem a proteineken és nem az edzésen hanem a táplálkozáson múlik... De ennek eléggé utána kéne nézned mielőtt bármibe is kezdesz, varázslat és tuti módszer nincs. Lemondás és kemény edzés van.
2014. febr. 25. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:

A nőknek nagyon nehéz ilyen hasat csinálni, ha hízunk akkor minden a hasra és a csípőre megy.

Szigorú étrend, kemény edzések, és nincs kifogás, hogy ez az szelet csoki, meg egy pohár ital belefér.

Olvass utána mielőtt bármi ilyenbe belekezdesz.

2014. febr. 25. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
érdekes nekem kezdenek látszódni a kockák és eszek mindent de én alapból vékony vagyok nem kell diéta meg lemondanom semmiről,ha van egy pici felesleg az is eltűnt nekem csak az edzéstől!
2014. febr. 25. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hiába a kemény edzés és felülésezés, ha nem elég alacsony a testzsírszázalékod, nem látszik semmi a kockákból kb.

Ahhoz, hogy elég alacsony legyen, kemény diéta is kell a legtöbb embernek, főleg nőknél, amit egy fejlődő 14 éves lánynak nem ajánlanék.

2014. febr. 25. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Lányként kockahasat?? Ráadásul 14 évesen? Remélem, ez csak egy rossz vicc. Egy normális női has valahogy így néz ki: [link] vagy mint ezen a képen a jobb oldali hölgynek: [link]
2014. febr. 25. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: miért ne lehetne nőnek kockahasa? nem tudom mi bajod van vele
2014. febr. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!