Hogy tudnék magamnak Ellen Pompeo-s hajat varázsolni? Szemléltetem képpel is, hogy mire gondolok!
Figyelt kérdés
Neki olyan jellegzetesen se göndör, se nem egyenes haja van. De valahogy mindig jól néz ki. Én is ilyenre vágyom, de teljesen egyenes a hajam, göndörítés is alig marad benne. hiába csinálok akármit. :(
valakinek, valami ötlete esetleg? :)
2011. márc. 13. 16:25
1/3 anonim válasza:
Este enyhén nedvesítsd be a hajad, sodorj fel nagyobb tincseket, amiket hajgumival rögzítesz, reggel mikor felkelsz csak borzold meg, lakkal fixáld.
2/3 anonim válasza:
Hajmosás után fond be ne is túl pici de ne is nagyon nagyra a hajad,aztán hajgumi,és reggel kibontva ilyesmi lesz remélhetőleg:D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is valami ilyesmiben gondolkoztam. Holnap ki is próbálom! :))
És vajon göndörítő hajhabbal kicsit göndörödne a hajam? Vagy semmi nem segít rajta? :D
2011. márc. 14. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!