Hogyan lehetne a mostani sportos, fiús lányból (belőlem) szép nőies, bájos lányt varázsolni? SOS!
Visszanézem a képeket és tök fiús vagyok rajta. PL: kimegyünk focizni a rokonokkal. Míg más felvesz egy szép melegítőalsót, hozzá egy toppot, úgy is álom szép nő. Én tök fiúsnak látszom, a mozgásom a tartásom. Ha leülök, nem vagyok nőcis. stb.
Hogyan lehetnék nőiesebb? Ezt viselkedésre és ruházatra egyaránt értem. Szeretnék egy finom, vonzó nő lenni.
21 vagyok. Kérlek, segítsetek!
vegyél mindig kiegészítőket (hajpánt, fülbevaló, gyűrű, karkötő, nyaklánc)
topánka, szandál, alacsony sarkú cipők (fekete, mert az a legtöbb cucchoz megy)
kicsit elegánsabb táska ( [link] )
sötét farmer (cső, trapéz, koptatott)
kicsit kivágottabb vagy hosszabb felsők ( [link] , [link] , [link] )
egy kis smink (szemcerka, világos szemhéjfesték)
átlátszó vagy natúr körömlakk
Ez mind megvan.
Minimális smink, magassarkú. Persze focihoz sportcipő. Még a hajam is átmelíroztattam, de ha magamra nézek olyan vad a külsőm, pedig az elegánsabb vonalat képviselem a hétköznapokban. Pl az arcom vad, nincs benne báj.
19:41-es, pont azt teszem.
Nem jellemző rám, mert inkább az értelmesebb dolgokat kedvelem, de egy ideje bújom a divatmagazinokat.
Im-et?
Az tiniknek való.
Én Glamourt szoktam, Joy-t.
Most milyen a hajad? hosszú? rövid? van frufrud?
Ez a haj például (szerintem) nagyon jól néz ki (akár frufruval is)
ha hosszú a hajad, akkor hordahot egyenesen, vagy göndören is.
nekem kat von d haja nagyon tetszik, göndören és egyenesen is jól néz ki:)
ha frufrud van, az is lehet nőies!:
Amúgy meg hidd el, egy kis szájfény, spirál és szemceruza is sokat dobhat rajtad!:)
Ez az a link amire mondtad, hogy fiús. Nem ez csajos csak viselni kell tudni :) Egyébként nem az a lényeg, hogy egyenlőre hogy nézel ki. Ott kell elkezdeni, hogy ÉRDEKELJENEK a csajos dolgok,hogy ne kényszerből érdeklődj. Szerezz csajos barátokat és járjatok egy vásárolgatni, hogy megtaláld a stílusodat. Nem kell feltétlenül a mostani divatot követni, nem kell feltétlenül szoknya,top. Vagy leggings-tunika páros. Csak érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!