Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyárra szép, sportos alkat,...

Nyárra szép, sportos alkat, nőiesen kockás has?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves lány vagyok, 163 cm magas, 45 kg. A helyzet az, hogy nyárra szeretnék sportosabb testalkatot, nőiesen kockás hasat. A kérdésem az lenne, hogy naponta milyen gyakorlatokat csináljak, és ezekből mennyi szükséges. Az étkezésemből már kb. 2 hete "kivontam" a csokit, majonézt, hamburgert, virslit.. Húst, halat, zöldséget, joghurtokat, kefirt, krumplit, rizst, mindenfélét eszek, szerintem ez így jó, nem szeretnék fogyni, csak egy kis izom kéne, meg eltüntetni azt a pici hájat a hasamról.:) (tényleg nem sok)
2011. márc. 30. 14:18
 1/6 anonim válasza:
14 éves létedre én inkább ennék, és figyelnék a fejlődésben lévő szervezetmre, hogy mindent megkapjon, nem pedig még megvonni bármit is. Pici háj a hasadon meg még szép is. 14 évesen ne akarj nőies alakot
2011. márc. 30. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy mindent megeszek, csak a túlzottan zsíros kajákat nem. Nem fogom megvonni magamtól a tápanyagokat.:) Azt sem értem, miért baj, ha valaki sportosabb szeretne lenni. Szerintem nem lehet elég korán elkezdeni.:)
2011. márc. 30. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Az 1. kommentelőnek: Semmi olyat nem von meg magától a leírtak alapján, amire szüksége lenne.

Kérdezőnek: 14 éves gyereknek nem fogok diétát javasolni. Nincs is szükséged rá, mivel az adataid alapján férne még rád anyag.

Egy rendes étrendet kéne követned, ami nem abból áll, hogy a "fogyasztható" kajákból mindig bedobsz valami. Az étrendnek konkrétnak kell lennie, nem irányadónak!

Sportolsz valami? Mert ha nem, akkor az sokat segítene, mert otthon nem lehet túl nagyokat edzeni:)

2011. márc. 30. 14:39
 4/6 anonim válasza:
Milyen diéta?? Te miről beszélsz ba.meg 14 éves!!!! Menj el futni vagy úszni! Az a leghatásosabb, de szerintem Neked nem az étrendeddel van baj. És csinálj súlyokkal felüléseket! De attól lehet nő majd a derekad, de látni kéne az alkatod!
2011. márc. 30. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:
GreenTea, köszi.:) Amúgy arra gondoltam, hogy (mivel itt a jó idő) mindennap elmennék futni (illetve kocogni), ahogy magamat ismerem, fél órát csak-csak kibírok...:) Meg hát nem lenne rossz pár felülés, csak nem tudom, hogy mennyit kéne csinálnom..:S
2011. márc. 30. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

14:43-nak: Először is tanulj meg figyelmesen olvasni, aztán háborogj! Másodszor te ajánlgatsz súlyzós felülést a 14 éves lánynak (Hiba!), amitől hozzáteszem nem nőne a dereka! Öngól.

Kérdezőnek: Figyelj, a futás, biciklizés, úszás nagyon jó lenne, ebben még a kicsit zavarodott hozzászólónak is igaza van. Csinálhatsz saját súlyos gyakorlatokat is (fekvőtámasz, húzódzkodás, felülés...). Súlyzós edzést nem azért nem ajánlok, mert valami bajod lenne tőle, csak azért nem, mert egyenlőre bőven elég lesz ez is.

Ha futsz vagy bicajozol azt ne úgy csináld hogy a tüdődet kiköpd közbe! Egyenletes, közepes tempóba végezd, aminél még normálisan tudsz lélegezni!

2011. márc. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!