Mikortol es hogyan lehetne a szobamat divatosan karacsonyi hangulatuva varazsolni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 16:02
1/3 anonim válasza:
Én advent első vasárnapjától szoktam kitenni a karácsonyi dekorációt a szobámban, az most jövő vasárnap (december elsején) lesz. A hogyanhoz meg tudni kellene, alapból milyen stílusú a szobád, mi tetszik. Én az ablakba szoktam fényfüggönyt (lelógó apró lámpasorok) tenni, az asztalra adventi gyertyákat teszek, meg van már karácsonyi hangulatú dísztárgy, amit kiteszek a polcokra. De lehet kapni/készíteni nagyon szép girlandokat is.
2/3 A kérdező kommentje:
En inkabb ugy szeretnem, hogy en lassam a dekoraciot. Amugy mivel egyetemista vagyok a szobam itt annyibol all, hogy 1 szekreny, 1 agy, 1 kisasztal 1 fotel es 1 iroasztal. A falaim teljesen uresek. De szerintem ilyen 2 m.-es piros csungo diszeket fogok venni, amit az ajtokorul teszek, illetve lecsungesztem szekreny oldalan + a falra teszek meg par ilyen disz vagy esetleg egy nagy piros masnit.:)
2013. nov. 23. 16:54
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Minden látható, amit kiteszek, a fényfüggöny is belülről van az ablakon, a szoba felé, nem kint. Igazság szerint kintről nem is nagyon látszik, mert amikor már sötét van kint, le szoktam engedni a redőnyt. A falra is tehetsz girlandot, az nagyon feldobja a szobát. Vagy az asztalra tehetsz vázába fenyőágakat vagy mindenféle bogyós ágat, amire díszeket akasztasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!