Ezek a lányok miből élnek, miből tartják fenn magukat nap mint nap?
Itt van például Kárpáti Rebeka, aki a cikk szerint( [link] Milánóban dolgozik modellként. Magassága nem megfelelő, nem egy modell alkat(láttam képeken, interjúkon), és valljuk be, a modellkedés nem úgy megy, hogy én az szeretnék lenni és megyek, mégis külföldet járja, más országokban is lett volna már munkája állítása szerint. Hogyan csinálja, mikor egészen 1 évvel ezelőttig azt sem lehetett tudni, hogy a világon van? Most pedig mégis külföldi munkákról, fotózásokról beszél. Tudom, hogy ismert az édesapja, de azért a külföldi modellmunkához csak nem tud Neki protekciót szerezni. És miből él ez a lány nap, mint nap? Az utazások és a napi élelem, tisztálkodási- és szépségápolási termékek és minden más pénzbe kerülnek.
Vagy pl. ma láttam egy képet Rákosi Annamáriáról, és azt írta a képhez, hogy hétvégén bálba megy, ezért épp úton van, hogy kiválassza a ruhát.
Most komolyan ezek a huszonéves lányok miből élnek? Mert csak ezt látni, hogy ebből áll a napjuk, hetük, hónapjaik, hogy ide-oda mennek, de hát mit csinálnak valójában? Mert az, hogy meghívják őket egy rendezvényre, vagy lefotózzák egy magazinnak, mint új szépségkirálynő, az nem jelent megélhetést. Vagy én vagyok naiv? Lehet. Látni őket itt-ott, és mindig csak arról beszélnek, hogy épp milyen diétát követnek és milyen rendezvényen voltak, de mégis mit csinálnak ők? És nem csak erre a két lányra értem, akiket példaként hoztam. Illetve hozzátenném, a kérdésem és a leírásom nem az ő bántásukra irányul, hanem szeretném megérteni, hogyan lehetséges az, hogy a semmiből felbukkannak, majd később már azt hallani, olvasni, hogy modellkedik, felkéréseket kap és minden tökéletes?
Hát szerintem "dolgozó nők". A legtöbb másod-harmad osztályú modell általában az.
Vagy apuci pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!