Szerintetek milyen a testalkatom?
Figyelt kérdés
Halihó:)
Én sajnos nem vagyok megelégedve magammal....
Szerintem én már a kövér kategóriába tartozom!
A vaskos combjaimat ki nem állhatom...
Szerintetek,hogy nézek ki?:)
Küldök egy pár képet magamról!
2014. febr. 22. 20:00
1/16 anonim válasza:
Inkább túlsúlyos vagy, mint kövér. Szerintem alma alakod van, ha erre voltál kíváncsi.
2/16 anonim válasza:
Alma alkatú vagy.Hasban vagy erős,a többivel nincs baj.:)
3/16 anonim válasza:
szia ; hát én nem ugy mondanám hogy kövér vagy hanem van pár kilo felesleged de ez szinte mindenkire igaz , amugy nem irtad le hogy milyen magas vagy mert az sokat számit és hogy hány éves :) de szerintem a te esetedbe elég ha figyelsz arra mennnyit eszel és nem lesz gondod probálj meg kevés csokit enni mondjuk egy héten csak kétszer és hidd el lesz eredménye ;)
4/16 anonim válasza:
Nem vagy kover :) oldalrol a hasad nagyon logos es zsiros. Ez formalhato mint a combod is. Ja es a combod nem veszes
5/16 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és 170cm.
2014. febr. 22. 20:08
6/16 anonim válasza:
Nem kövér vagy, hanem semmi izmod nincs.
Az első kép egyébként jó, de a második-harmadik helyett is betehettél volna valami normálisat, nem ilyen pózolóst!
Szemből egészalakosat, illetve hátulról egyet.
7/16 anonim válasza:
Ha ki nem állhatod a tested, akkor sportolj. Az sokkal több önbizalmat ad, mint hogy itt keresel visszaigazolást azzal, hogy szándékosan túldramatizálod a helyzetet és várod a vígasztalást "dehogyis vagy kövér"
8/16 anonim válasza:
170centihez ez nem pont tökéletes de nem is olyan rossz mint akik válaszoltak lehet ök kétszer ekkorák azért irnak bántó dolgokat
9/16 A kérdező kommentje:
Nem vágyok én itt olyan bunkó,megalázó mondatokra!!
Képzeld el sportolok...
2014. febr. 22. 20:14
10/16 anonim válasza:
Na akkor kedvesem. Te kérted a véleményt és kaptál is. Valamint alsóneműben fotózkodni 15 évesen lehet, hogy nem kéne.
A másik. Valószínű, hogy nem úgy sportolsz, étkezel mint ahogy kellene szóval valamit változtass vagy ne nyafizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!