Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a testalkatom? Bikinire...

Milyen a testalkatom? Bikinire alkalmas, vagy inkabb hanyagoljam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem a mellmeretem miatt kerdezem, mert az valtozni nem fog, hacsak valamilyen csodanak koszonhetoen nem no ki holnap reggelre. Es termeszetesen ez nem is bikini, de abban is ennyi latszik.

2011. máj. 29. 22:57
1 2
 1/12 Brigi10 ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan vehetsz fel bikinit. Jó alakod van és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szeretnének így kinézni. :)
2011. máj. 29. 22:59
 2/12 anonim válasza:
100%

Persze hogy felvehetsz bikinit :)

Jó alakod van :) Szerintem a strandon nagyon sok ember megirigyelné

2011. máj. 29. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan vegyél fel. királyul nézel ki
2011. máj. 29. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Monokini is elég, a melltartónak úgysincs mit tartania.
2011. máj. 29. 23:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat!

A monokinivel csak az a gond, hogy a fiaim nem dijaznak, ha az anyjuk monokinizne. :-)

Szoval a felso marad amig oket is visszuk strandolni.

2011. máj. 29. 23:56
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
hány éves vagy? nekem nem tetszik az alakod ha így kérdezel de nyugodtan felvehetsz, mert mindenki az vesz fel amit akar!!
2011. máj. 30. 11:04
 7/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

34 eves vagyok.

2011. máj. 30. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes! Hidd el, nagyon sokan irigyelnek.

Főleg 34 évesen, 2 gyerek után! :O

2011. máj. 30. 11:30
 9/12 anonim válasza:
67%
Nagyon sovany vagy...hogy sikerul ilyen sovanynak lenni?
2011. máj. 30. 11:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Sovany vagyok?

Most hiztam eppen 4 kilot az elmult bo ket honapban... Ami azt illeti eppen azon dolgozom, hogy feljojjon ram valamennyi izom.

A fogyasert en nem teszek semmi extrat, elegge mozgekony es aktiv vagyok alapvetoen, rengeteg gyumolcsot eszek, mert nagyon szeretem, mindent gyorsan, porgosen csinalok, mindig sportoltok is egy keveset (mikor mit), mert szeretek. De ugy alapvetoen magas vagyok es ilyen a testalkatom. Most pont az volt a bajom, hogy eleg sok volt a stressz az elmult bo egy evben, sportolni sem tudtam rendszeresen, arra sem figyeltem oda, hogy egyek normalisan es nagyon lefogytam. Most hiztam mar par kilot.

De mar nem akar a borom olyan feszes lenni amilyen volt, epp ez a bajom. Az izmok sem ugy jonnek vissza, ahogy kellene: a combom no es a karom, a hasam kemenyedik, de a vadlim, fenekem, vallam, hatam meg mindig csontos.

Ezert is vannak ketsegeim a bikinit illetoen, mert nem vagyok tul feszes es most aranyos sem...

Ezert kerdeztem toletek.

2011. máj. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!