Ilyen lábakkal szerintetek vehetek fel rövid nacit, vagy inkább hanyagoljam?
Hétvégére 35 fokot mondanak,és szeretnék végre felvenni rövid nacit,de nem tudom,hogy merjem-e,mert szerintem nem szépek a lábaim:(
Szerintem nem áll túl jól,de ha térd nadrgáto veszek fel,abban még vastagabbnak látszik a combom.
bocsi,de őszinte leszek xD
én a helyedben nem venném fel :s
Köszi a gyors válaszokat:)
18:30:
Semmi gond,tisztában vagyok vele,hogy nincsenek modell lábaim.Köszi,hogy őszinte voltál:)
18:30 2.:
Ilyet se mondott még senki,hogy vékonyak a lábaim:D Sajnos a lábamat nehezen fogja a nap,de igyekszem.És köszi a képeket:)
Még azért átgondolom hogy vegyek-e fel:)
nem vészesek, csak figyelj a nadrág választásra.
és tényleg napozz egy kicsit :)
meg, ha nem okoz gondot neked akkor vegyél fel szerintem magassarkút :)
Szerintem nincs semmi baj a lábaiddal! :) Én a helyedben sportolnék kicsit még rá, aztán felvenném. De így is felveheted, csak barnítsd kicsit. Délutánonként talunlj, olvasgass a napon (kalapot viselj, nehogy napszúrást kapj)! Esteleg járhatnál szoláriumba heti egyszer 5-6 percre. :) Bár ez káros, így ha mégis ezt választanád, akkor ezt olvasd el: [link] Ha simán napozni szeretnél, akkor annyit tanácsolnék, hogy 11:00 és 16:00 között ne feküdj ki 10 percnél többre. Napozásnál használj naptejet, mindig védd a fejed (kalappal), legyen náltad hideg ásványvíz és napszemüveg. Szerintem ha zeket betartod, akkor gondmentesen fogsz lebarnulni. ;) A lábformáláshoz tornázni kéne. Amiket én szoktam csinálni:
- oldaltfekvésben lábtárogatás 3×15/láb
- guggolás 3×15
- lábujjhegyre emelkedés 3×15
- kocogás
Szerintem ez elég is ahhoz, hogy szép formásak legyenek a lábaid. De így se félj felveni rövidnadrágot vagy miniszoknyát, mert nem csúnya a lábad! ;)
15/L
Köszönöm a válaszaitokat:)
Szívesen vennék fel magassarkút,csak az a helyzet,hogy kirándulni megyünk a városba,és hát magassarkúba elég hülyén néznék ki,meg nem is olyan kényelmes mint egy tornacipő.esetleg balerinával nagyon ronda lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!