Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen lábakkal szerintetek...

Ilyen lábakkal szerintetek vehetek fel rövid nacit, vagy inkább hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Hétvégére 35 fokot mondanak,és szeretnék végre felvenni rövid nacit,de nem tudom,hogy merjem-e,mert szerintem nem szépek a lábaim:(

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem nem áll túl jól,de ha térd nadrgáto veszek fel,abban még vastagabbnak látszik a combom.

2010. jún. 7. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok!:)
2010. jún. 7. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Simán felvehetsz rövidnadrágot, viszont NE azt,amit a képen viselsz,mert nem áll jól a fazonja. Nincs semmi gond a lábaddal, de próbálj fel több rövidnacit különböző fazonokban.
2010. jún. 7. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban nem vékony lábak. De szerintem ha hosszabb sortot veszel fel, akkor az tökéletes lenne, hiszen a hossza miatt vékonyabbnak látszik benne a lábad.
2010. jún. 8. 03:12
 14/15 anonim ***** válasza:

rövid a lábad, ami nekem nem tetszik. viszont annak ellenére, h nem vékony, nagyon feszes. ami ritka. a lábad nem lesz vékonyabbanak tűnő hosszúban sem, és hosszabbnak sem látszik, szóval ezek nem a ruhán múlnak. sztem vedd fel nyugodtan, mert elég izmos és feszes a lábad hozzá. :)

23/L

2010. jún. 8. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem jó kis lábaid vannak:)

Nekem a combjaim okésak, a vádlim erősebb, és Én is a rövidebb shortokat ajánlom!

Valahogy jobban néz ki benne az ember mint az olyan farmer gatyókban...

A boltokban már 500ft.-ért lehet venni vászon shortokat...:D

2010. jún. 12. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!