A képen látható lányhoz teljesen hasonlít az én testalkatom is, mit gondoltok róla?
Itt a link: [link]
20 éves vagyok, 170 cm, 55 kg, és sajna ezen a képen nem annyira látszik, csak sejtteti, hogy combban és fenékben erősebb vagyok. Rosszabb periódusban a csípőmön is vannak párnák. Várom a véleményeket, és előre is köszönöm a hozzászólásokat!
nyilván van jobb alakú női is, de ha tetszene az arcod-stílusod és egy húron lennénk akkor nekem semmi kivetnivalóm nem lenne a testeddel kapcsolatban. azt mondanám rá, hogy átlagos.
23f
Lapos. :S
Én a helyedben jobban örülnék a plusz kilóknak, minthogy azon gondolkozzak, mikor hol van felesleg.
Én is ilyen vagyok, és nemigen vagyok kibékülve vele :S
A kicsi mellekkel még megbarátkoztam valahogy, de a csípőm, belsőcombom és a fenekem hagy némi kívánnivalót maga után, főleg így ünnepek után :(
Jajj lányok:D
Én is ilyen vagyok/voltam, de egy kis szobabiciklizés, lábemelgetés, futás azért segít a helyzeten:)
Én tornázok minden este, és így legalább elégedett vagyok a fenekemmel meg a combommal. Ha változtatni akartok szánjatok rá napi fél órát, ennyi.
Amúgy átlagos alkat ez, kicsit körte.
fogynod egyáltalán nemkéne. max icipici alakformálás... de sztem egész jó.
én alacsony vagyok, és nagyok a cicieim. ki nem álhatom, de a barátom szereti...így kezdek megbékélni magammal :)
Igazából én örülnék egy ilyen alaknak,mert duci vagyok,+30 kiló van rajtam,de amúgy kicsit "alaktalan",nincs csípője a combja meg olyan semmilyen.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!