Szerintetek nagyon rossz hogyha 14 éves vagyok és 41 kiló? 14/L Ilyen a testalkatom hiába eszek nem hízom, ez nagyon rossz?
Hidd el, ennek idősebb korodban csak hasznát veszed. Egész életedben annyit ehetsz, amennyit akarsz,míg más már 30 éves korában akkora, mint egy tehén.
Nővérem is ilyen volt, most meg ő a legcsinosabb nő, akit csak ismerek. :) (főleg a korosztályában) De ne legyél emiatt önbizalom hiányos, mert ő is az volt. Ha nem tehetsz róla, nincs miért szégyenkezned. Fel se vedd az emberek bunkó beszólásait, mert itt sokan fognak ilyeneket mondani...
Annyira nem rossz. Persze a magasságod is befolyásolja mert ha csak ilyen 157 alatt vagy akkor jó ha felette vagy akkor viszont híznod kéne. Mondjuk jobb mintha dagi lennél.
13/L
Annyira nem vész ,mondjuk ,ha 160 cm vagy még csak.
Én 163 vagyok 46,5 kg-mal. Mondjuk még én is vékonynak számítok. Kb 3 kg-ot mindenképp híznod kéne valahogy,ha 160 cm körül vagy.
Nekem is ugyanennyi a súlyom.Szintén 14/L/ éves létemre.165 cm vagyok.. :/
Nagyon nagyon rossz érzés,hogy tiszta sovány vagyok (az én magasságomhoz képest ez már kóros soványság.)
DE!Nem tehetek róla!Nem éheztetem magam,és semmi egyéb ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!