Milyen a testalkatom? (kép)
2013. máj. 12. 20:18
1/20 Juditti válasza:
Szerintem csinos vagy és jó alakod van.A korodtól függően kerüld a tapadós felsőket ha mondjuk már elmúltál 12. Hanem múltál akkor mindegy. A test alkatod még nem alakult ki. Ha megjön(jött) a menstruációd utána egy félévvel kezd kb. a csípőd is kialakulni.:)
2/20 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van, vékony vagy. Sport, és még jobb lesz!
3/20 anonim válasza:
Szerintem olyan a tested mint egy 10 évesé.
4/20 anonim válasza:
kicsit nyaktörős képek :D de mondjuk fel húzhattad volna a pólód h jobban lássuk az alakod de szerintem jó :) büszke lehetsz rá :)
5/20 anonim válasza:
Körte a testalkatod. Görbe a lábad. Amúgy csinos vagy. Fokozott lordosisod van deréknál. Ez jól néz ki mert olyan a segged mintha pucsitanal de késöbb fájhat majd a derekad tőle.gyógytorna ajánlott.
8/20 anonim válasza:
Körte alakod van és x lábad, a melled még nőhet. Talán ha híznál egy kicsit az meg is oldódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!