Van itt olyan lány aki utálja a magasságát?
Egyik barátnőm nagyon magas és ez fáj neki, egy másik meg az alacsonysága miatt panaszkodik. Ti miért nem vagytok így megelégedve magatokkal?
Kort és magasságot is légyszi:)
Nem, én szeretem a magasságom. Illetve az alacsonyságom. 160 cm vagyok, nem extrém módon miniatűr, de az átlagnál alacsonyabb. Soha semmi bajom nem volt vele :) Sokáig hordtam kizárólag magas sarkú cipőket, de azt sem azért, mert zavart a termetem, hanem mert szépen formálta az alakom.
20 éves vagyok.
163 cm vagyok, a barátom 190 cm felett van. Picit zavaró tud lenni, de egyébként már beletörődtem, magasabb úgysem leszek.
Egyébként engem évekig nagyon zavart ez a dolog, állandóan nagyon magas cipőkben jártam. Úgy egy éve már nem foglalkozok vele, felveszem a laposat is.
Talán hamarabb meglátszik rajtam, ha van egy kis súlyfeleslegem, mint mondjuk a 185 cm magas barátnőmön. Más hátrányát már nem érzem, de 14-16 évesen még én is máshogy gondolkoztam.
22/L
Én 178 centi vagyok 24 évesen. 14-16 évesen is magas voltam már, 175 körül (alig nőttem azóta). Akkor rettentően utáltam, bár inkább az alkatomat, mint a magasságomat, ugyanis nagyon ropi voltam. Ez sokkal jobban zavart, mint az, hogy az átlagnál jóval magasabb vagyok. Talán ez azért nem zavart, mert mindig voltak körülöttem olyanok (lányok), akik minimum akkorák voltak, mint én.
Ma már kifejezetten élvezem, hogy nem vagyok átlagos. Ez valószínűleg azért van, mert az alkatom is változott, nőiesebb lettem. Most is vékony vagyok, de csak vékony és nem sovány! Nagyon sokan megnéznek, utánam fordulnak, úgyhogy csinosnak érzem magamat a magasságommal együtt/annak ellenére. Egyedüli szívfájdalmam, hogy nem vehetek fel bármilyen cipőt. Ritkán találok igazán csinos darabot csupán 4-5 centis sarokmagassággal.
Bocsi az offért, de én egyszerűen nem értem, hogy aki 160 cm felett, és 170 cm alatt van, annak mi baja van a magasságával. Ezen a téren ennél átlagosabbnak nem is lehetne lenni. Én 165 cm vagyok, szerintem tökéletes. Nem vagyok sem alacsony, sem magas. Magassarkú szempontjából pont ideális, mert nem "kell" állandóan hordanom, viszont egy átlag pasi mellett nem zavaró, ha 10 cm-es sarokkal tipegek.
De érdemben is tudok azért írni valamit. Általánosban (főleg kb 6. osztályig) mindig nagyon magasnak számítottam (gyorsan nőttem, és ebből adódóan 13 éves korom óta egy millimétert sem nőttem), nálam csak 2 lány volt magasabb, és a fiúk többségénél is magasabb voltam. Én is irigyeltem az alacsony, picur lányokat. Viszont ezek a lányok a mai napig alacsonyak, és már egyáltalán nem cserélnék velük.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!