Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Járnátok egy kicsit...

Fiúk! Járnátok egy kicsit testesebb, vagy egy molett lánnyal?

Figyelt kérdés

2014. febr. 20. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

NEEEM!

Indoklas:Aferfiak vizualisan izgulnak fel,es egy elfolyt zsirpacnira,aminek csak ha lisztbe hempergetes, utan talalnam meg a lyukat,nehezen tudnek raizgulni!

Nalam legalabb is ez a helyzet.

2014. febr. 20. 11:21
 2/7 anonim válasza:
nem. az én szememben ez igénytelenség. összevissza eszik mindent, nem törődik magával. és lehet jönni a genetikával, meg betegséggel, meg a többi önámítással, de pontosan tudjuk, hogy az esetek nagy többségében ezek egyike sem áll fent.
2014. febr. 20. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:

2-es! Megirta a frankot,bizony igy van en is talalkztam hasonloval jott,hogy pajzsmirigy tultengese van meg hormon mukodesevel van gond,en meg elvittem teljes verkepre,es lass csodat mindene jo volt!

En meg levontam a konzekvenciat: igenytelenseg,es nagyfoku lustasag!

De azert az onbizalmuk 100%-on mukodik 1-2ilyen tyuknak,csak legyen olyan hulye aki megszegeli az ilyen csajokat.

2014. febr. 20. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokak járnának ilyen lánnyal. Más meg olyan vékony, izmos csajokkal nem járnának, mint amilyen én vagyok.

Kinek ez, kinek az.

Igazuk van egyébként, amit előttem írtak (én legalábbis így látom nőként), ettől függetlenül nem mindenkinek van gondja ezzel.

2014. febr. 20. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. A vékony csajokat szeretem, a dagikra egyszerűen nem áll fel.
2014. febr. 20. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Molett=dagatt,aki úgynézzzki mint aki lenyelt egy másik nőt?áá soha.
2014. febr. 21. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:

ne becézd a dagadt szót! :)

menj, csinálj valami sportot, változtass, ha nem érzed jól magad

2014. márc. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!