Fiúk! Ti járnátok egy olyan lánnyal akinek nem túl szépek a mellei és lógnak?
Persze hogy igen hisz a külsö nem minden mindenki aki
Igazán csinos az belüröl szép, képzeld milyen rossz lehet
Egy olyan lányal járni aki csinos de belül romlott :/
Mivel ezt előre nem lehet tudni, így igen. Hiszen később derük ki(jó esetben), amikor ez már nem lehet akadály:)
Az viszont más kérdés, hogy ha tudnám előre, akkor mi lenne...
Mielőtt még sokan letámadnak: gondolom ti se jönnétek össze olyan sráccal, akiről már az elején tudjátok, hogy csak 8 centis farka van.
Szia! :)
Én most vagyok 17 éves, a melleim nagyon csúnyák, lógnak, különösebben nem is nagyok (75/80 C), ráadásul karácsony környékén ki kellett venni belőled egy csomót, szóval most még kevésbé esztétikus.
Az legelső barátomnál iszonyú gátlásos voltam, fekve is alig mertem levenni a melltartóm, majdnem sírtam mikor végül rávett... semmi gondja nem volt vele (mondjuk nyilván nem fogja mondani, hogy undorító - de láttam volna rajta, hogy viszolyog tőle). A mostani barátom egyenesen imádja, pedig ő elég jó pasi.
Egyébként ne aggódj, mindenkinek lóg kicsit, akinek van mit a tejbe aprítani, szilikoncsodák csak a magazinokban léteznek, meg néhány p*csánál (elnézést), és hidd el, hogy a srácoknak nem jön be a kemény és mű cici.
Szeresd, és ez furán fog hangzani, de nézz olyan oldalakat, ahol "csúnya mellek"-ről van szó, képpel. Meg fogsz lepődni, hány otromba tőgyre mondják, hogy szexi. Kinek mi. :)
Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyébként sok sikert, ez szinte egyáltalán nem számít, hidd el nekem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!