Fiúk hány cmig járnátok egy lánnyal?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 176cm..fiúk hány centi a max ameddig járnátok egy lánnyal?2012. júl. 24. 14:43
1/2 Emily95 válasza:
Szia én csajszi vagyok de remélem nem baj ha írok. Én 180 cm magas vagyok. És néha utálom mert olyan sok kicsi helyes pasi van hogy csak na. A pasik nem döntik el hogy na akkor én most 173,5 cm magas csajokkal fogok járni. Ha te most vagy 176 akkor te olyan 183 cm leszel szerintem 18 éves korodra és tudod nem baj ha magas vagy mert az nagyon szexi tud lenni egy lányban. Én mindig kihasználom :) csak ügyelj arra hogy rendszeresen egészséges kajákkal táplálkozz és sportolj valamit, biciklizz, fuss bármi. Mert ha nagyot nősz és nem tudod magadat kontrollálni terhességi csíkok fognak megjelenni a belső combodon a popódon szóval figyelj erre oda :)
16/L
2/2 anonim válasza:
A 176 még egyáltalán nem olyan magas. :) A magasság egy mellékes tényező, egyáltalán nem ez a dönti el a dolgokat. (eltekintve az extrém esetektől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!