Van itt olyan lány aki utálja a magasságát?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm nagyon magas és ez fáj neki, egy másik meg az alacsonysága miatt panaszkodik. Ti miért nem vagytok így megelégedve magatokkal?
Kort és magasságot is légyszi:)
2014. febr. 21. 19:05
1/22 anonim válasza:
Én igen.:/ 13 éves vagyok,158 cm.Utálom,hogy ilyen alacsony vagyok.Osztálytársnőim mind 165-170 cm.
2/22 anonim válasza:
162 cm vagyok, gáz, mert a barátom több mint 1 fejjel magasabb nálam... törpének érzem magam mellette.
3/22 anonim válasza:
Én is 158vagyok amit örököltem,magasabb màr nem is leszek.Ez nagyon elveszi az önbizalmam és az öltözködésben is keresztbetesz de ezzel kell élnem.Az én barátom is jóval magasabb de ő így szeret...
4/22 A kérdező kommentje:
Szerintem jó a magasságotok:) Barátnőm boldog lenne ha 180 cm helyett csak ennyi lenne..
2014. febr. 21. 19:50
5/22 anonim válasza:
176 cm 15/L . A legtöbb lány osztálytársam 160-165 cm. Én szeretem, hogy magas vagyok és kitűnok az átlagból (igaz minden téren:) de pl. Nagyon előnyös , látok mindent, elerem a polcokat, a farmereknek tökéletes a szárhosszúsága. Igazság szerint mindegy mekkora vagy, magabiztosnak kell lenni akkor is, ha 155cm és ha 185 vagy.
6/22 anonim válasza:
173-174cm és 22éves
párom mellett pont jó vagyok :)
barátnőim mellett meg magas vagyok, ez nem is zavar, inkább az zavar nagyon, h nem tudok magassarkút felvenni :( mert akkor már nagyon magas lennék, főleg a lányok mellett :(
7/22 anonim válasza:
168 vagyok, teljesen átlagos, de azért még 5 centit bevállalnék. Régen nagyon szerettem volna magasabb lenni, de most már látom a hátrányait is (nehezebb pasit találni, ha egy magas lányon van pár plusz kiló nem teltkarcsú lesz hanem rögtön tehén, nem lehet magassarkút hordani).
8/22 anonim válasza:
Utálom a magasságomat.. 182 cm 17/L
9/22 anonim válasza:
Én sem szeretem a magasságomat,mert sokan piszkálnak miatta! 150 cm vagyok és mindenki törpének vagy picúrnak hív! Ráadásul még barátom is viccelődik,hogy reméli még megnövök (ő 195 cm)! XD Magassarkút meg csak ritkán hordok,de az se segít sokat :)
10/22 anonim válasza:
Nem utálom, de nem is vagyok megbékélve vele. Nem vesznek komolyan az alacsonyságom miatt. 'hú, de cuki', de ki akar 18 felett 'húdecuki' lenni? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!