Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Korombeliek segítségére...

Korombeliek segítségére várnék. Miket szerezzek be?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Szeretnék divatosan öltözködni, menõ lenni. :) Nem tudom viszont, hogy melyik bolt számít gagyinak és melyik jó. Pl. kínaiban gondolom nem elönyõs vásárolni, én legalábbis nem voltam elégedett a minõséggel. :D Szóval hol vegyek és miket? Mik az alapdarabok? TELJESEN le szeretném cserélni a ruhatáram.
2014. febr. 15. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Zara, devergo, h&m cuccok elég vagányak.

Nekem kb ilyen a stílusom, kalap nélkül:

[link]

21/F

2014. febr. 15. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy korabelid vagyok, de a Zara Woman kollekciók nagyon jók szerintem. :)
2014. febr. 15. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Zara szerintem kicsit komolyabb, de én pl szeretem.

Az én kedvenceim a Stradivarius, Bershka, Pull&Bear. H&M-et, Zarát, Mangot, Terranovát, New Yorkert szeretem, ill. néha C&A-t, Pimkie-t, Mayo Chix-et, F&F-et szeretem még. Nagyon néha Orsay és Tally Weijl. Előbbi nekem túl komoly, utóbbi pedig túl gyerekes. De pl a legjobb barátnőim nagyon szeretik Tally-t. Tipikusan mások a New Yorker-ért szoktak nagyon oda lenni, főleg azok, akik ritkán vásárolnak ilyen üzletekben. Én szeretem, tetszenek a holmik, de minőségre nem egy nagy isten. (pl vettem egy gyönyörű, imádnivaló rózsaszín nadrágot, de 2 hónap múlva elszakadt, meg lett varrva, de max hosszú felsőkkel bírom hordani már, sima farmer félév után ment tönkre, stbstb)

Alapdarabok? felsők, nadrágok, cipők: logikus,nem? :D

Különben nem ártott volna, ha leírod hol laksz, úgy talán könnyebben segíthetnénk, és nem csak ilyen tömegmárkaneveket írogathatnánk.

17L

2014. febr. 16. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!