Korombeliek segítségére várnék. Miket szerezzek be?
Zara szerintem kicsit komolyabb, de én pl szeretem.
Az én kedvenceim a Stradivarius, Bershka, Pull&Bear. H&M-et, Zarát, Mangot, Terranovát, New Yorkert szeretem, ill. néha C&A-t, Pimkie-t, Mayo Chix-et, F&F-et szeretem még. Nagyon néha Orsay és Tally Weijl. Előbbi nekem túl komoly, utóbbi pedig túl gyerekes. De pl a legjobb barátnőim nagyon szeretik Tally-t. Tipikusan mások a New Yorker-ért szoktak nagyon oda lenni, főleg azok, akik ritkán vásárolnak ilyen üzletekben. Én szeretem, tetszenek a holmik, de minőségre nem egy nagy isten. (pl vettem egy gyönyörű, imádnivaló rózsaszín nadrágot, de 2 hónap múlva elszakadt, meg lett varrva, de max hosszú felsőkkel bírom hordani már, sima farmer félév után ment tönkre, stbstb)
Alapdarabok? felsők, nadrágok, cipők: logikus,nem? :D
Különben nem ártott volna, ha leírod hol laksz, úgy talán könnyebben segíthetnénk, és nem csak ilyen tömegmárkaneveket írogathatnánk.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!