Mukorom pillanatragasztoval, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
:((((egyik ismerosom mondta, hogy ragasszam fel a mukormot pillanatragasztoval(a kormosom nem ert ra megcsinalni,es egy fontos alkalomra kellett)a hetvegen egesz jo is volt ,de amikor le akartam szedni,nem jott:( ma 6. napja van a kormomon ,es meg mindig nem mozdulnak ...egyiket sikerult nagynehezen letornom de verzett rendesen alatta:((( mit tegyek? nincs valami ,amitol lejonne?:(( kerlek segitsetek ,nagyon el vagyok keseredve:(2014. febr. 12. 14:19
11/12 anonim válasza:
örülük hogy lejött.. mondtam én hogy jó lesz az a meleg víz meg az aceton.
tanultál belőle, hogy ilyet többet nem csinálsz
12/12 anonim válasza:
Hogy miket műveltek a körmeitekkel? ! Szörnyű! Egyébként a tip ragasztó, tehát a tipes műkörömhöz való ragasztó nagyon hasonló a pillanatragasztóhoz, de elméletileg nem oldja semmi egyiket sem, persze, ha órákig áztatod acetonban, akkor biztosan megmozdítja, de ez nagyon károsítja a körmödet. A ragasztás előtt kell fertőtlenítő spray mindenképpen és még nagyon sok minden van, amire oda kell figyelni. Egyébként simán csak tip volt a körmödön és azt összereszelted se zselé se semmi? Mert azért az úgy nem valami esztétikus látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!