Szamikaaaa kérdése:
Ha pillanatragasztóval ráragasztok a fogamra egy pici gyöngyöt akkor mennyi után jön le? Vagy lebírom mosni a ragasztót a fogamról utánna? Vagy FOGRAGASZTÓVAL JOBB LENNE?
Figyelt kérdés
Fogamra szeretnék kiskövet ragasztani hasznos válaszokat szeretnék kapni2013. ápr. 21. 16:07
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy mennyi ideig maradna rajta a pillanatragasztóval, de szerintem inkább ne kenj bele ilyesmit a szádba, aminek nem ez a rendeletetése.
2/5 anonim válasza:
Szerintem inkább látogass el egy fogorvoshoz,ők csinálnak ilyet.
Pillanatragsztóval nem lenne túl tartós,arról nem is beszélve,hogy abban káros anyagok vannak.
3/5 anonim válasza:
Szerintem te idióta vagy, ha ezt megteszed. :D
Gondoltál arra, hogy a pillanatragasztó esetleg mérgező, és még a fogadat is roncsolhatja? :D
Ha ilyesmit akarsz, mindenképp szakértővel csináltasd meg, nem mérgező ragasztóval, akkor talán leszedéskor sem zománccal együtt jön a kő.
4/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM a tanácsokat :D
2013. ápr. 21. 16:45
5/5 anonim válasza:
oldja a zománcot, de egy pár óráig biztos tart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!