Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm pillanatragasztóval?

Soshelpme kérdése:

Műköröm pillanatragasztóval?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem ,hogy EGYSZERI alkalomra felragasszam e a műkörmöket pillanatragasztóval?

Ha igen ,hogy tudnám majd leszedni?

Tudom ,hogy káros a körömre nézve, nem kérek kioktató kommenteket és azt is tudom ,hogy nem erre való ,de egy ismerősünk régen említette ,hogy ő azzal csinálta egyszer kétszer és semmi baja sem lett.

2013. márc. 13. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
háát, szerintem a műköröm ragasztó is pillanatragasztó tulajdonképpen, csak műkörömrag-nak van eladva. Legalábbis szaga is és az állaga is ugyanaz, mint a pillragnak :D
2013. márc. 13. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt a ragasztós műkörmöt mindegy mivel ragasztod egyik se túl jó..

De szerintem inkább vegyél műkörömragasztót már lehet kapni 100-300Ft ért is és azt sokkal könnyebben leszeded minta pillanat ragasztót , én nem kísérleteznék vele! Meg ha valami ólcsó vacak műkörömragszót veszel az 1 2 nap után úgy is leesik! de ha mégsem:

[link]

2013. márc. 13. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
totál mindegy, ugyan az az összetevője.
2013. márc. 13. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nem tudnád megkérdezni azt az ismerősödet hogy ő hogy szedte le? :)
2013. márc. 13. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
otthon úgyse tudja normálisan felragasztani, simán le fog esni, jó esetben nem másnap.
2013. márc. 13. 21:05
 6/7 anonim válasza:
szerintem felragaszthatod nyugodtan, egyszeri alkalomra főleg. nekem majdnem 1 hónapig pillanatragasztóval volt felragasztva (volt hogy váltottam vagy lepottyant szóval nem folyamatosan), és nem lett semmi bajom. a lényeg, hogy rögtön ne feszegesd, max 1-2 nap múlva próbáld meg leszedni. nekem pár nap után fájdalom nélkül le lehetett pattintani :) én úgy szedtem le, hogy kicsit a körömágynál megmozgattam/feszítettem és utána, mint említettem lepattintottam.
2013. márc. 13. 22:43
 7/7 anonim válasza:
Vettem mukormot,pillanatragasztoval ra ragasztottam es kifestettem. 3 hete rajta van,es eddig egy tort le de s forro viz alatt nemfajtleszedni
2014. dec. 6. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!