Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerul a Dm. Be a...

Mennyibe kerul a Dm. Be a sima mukorom meg a mukorom ragaszto?

Figyelt kérdés
penteken elutazok es szep kormot szeretnek kb mennyibe kerulhet(?) 2000-nel nem tobb ugye(?)
2013. júl. 22. 14:19
 1/4 Fafa54312 válasza:

Attól függ milyen márkára gondolsz (műköröm). Vannak ott 400 Ft-ért is de azok marha ormótlan ronda darabok, de vannak középkategóriás szép műkörmök 1500 Ft körül.. A legdrágább amit láttam ott az 4500 Ft, de az egy komplett készlet volt.

Ragasztót pedig durván 750-1250 Ft-ért fogsz találni.

DE! A Dm-be nagyjából csak fehér, maximum francia manikűrös körmöket találsz. Ha csajos körmöket szeretnél, akkor a Rossmannba menj be.. Remélem tudtam segíteni. :)

2013. júl. 22. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
ez sokat segitet en csak simara pirosra akarom ki festenei szoval nekem csk ilyen egyszinu sima kene csak mar igy is elegge sok penz koltottem az utazas miattt szerinted k mennyibe keruphet?(tudom kcsit hulye kerdes)
2013. júl. 22. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Jelenleg nekem is egy ilyen van fent a kezemen. Nyugodtan vehetsz franciát, persze ami csak mintázatlan sima tip. Azt olyan színre fested, amilyenra akarod. Csak vigyázz, hogy előtte készítsd elő a körmeidet meg légmentesen ragaszd fel :)
2013. júl. 22. 15:41
 4/4 Fafa54312 válasza:
Vannak 600-700 forintért kis zacsiban, de azok egyforma méretűek szóval ollóval méretre kéne vágnod, de vannak különböző méretűek, azaz külön mindegyik ujjadra 1200 Ft-tól. :)
2013. júl. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!