Earth4 kérdése:
Szerintetek hogy nézek ki? Milyen ez a kép? Mi a véleményetek? Érdekel mindenkinek a véleménye! 16/f
2014. febr. 6. 20:10
11/22 anonim válasza:
Különleges arcod van.Olyan bájosan-babásan szép,mint egy lánynak.A második képen nagyon jól nézel ki.
Elmehetnél férfi modellnek.Egy próbát megér,jelentkezz!
12/22 anonim válasza:
Jól nézel ki, szép arcod van. De szerintem nagyon figyelj oda, hogy férfiasan öltözködj és viselkedj, mert az arcodban semmi férfias nincs, olyan lányosan szép, nincs benne semmi karakteres. De férfimodellnek tényleg jelentkezhetnél.
13/22 anonim válasza:
5-9 vagyok. Jaa szóval fiú vagy :D. Akkor babaarcú vagy. Ez nem baj, csak nehogy megborotválkozz, mikor kinő a szakállad :D. A ffi modellséghez nem szólok hozzá, én eleve nem bírom azokat.
14/22 anonim válasza:
Nem te vagy a képen... De amúgy szarul
16/22 anonim válasza:
Szerintem is helyes vagy nagyon,de remélem nem vagy beképzelt :D mert akkor csak tesszük még alád a lovat
17/22 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem, de legalább unszimpi se vagy:D
Az első kép viszont szörnyű.
18/22 anonim válasza:
növessz hosszabb hajat, az illene az arcodhoz
19/22 anonim válasza:
Helyes:) de szerintem a hajad valahogy máshogy jobb lenne. (pl ha kicsit megnöveszted, csak hogy ne legyen teljesen tüsi)
20/22 anonim válasza:
jó pasi leszel egyszer majd..... :)
még kisfiú vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!