Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele? Mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Mindenkinek érdekel a véleménye.

Figyelt kérdés
Közel 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 4 és fél hónapnál feküdtem le vele. 19 évesek vagyunk. Kb. két hete megritkultak a találkozások, egy héten egyszer.. Igaz, mindig ő hív, ő mondta, hogy találkozzunk én soha. Aztán felajánlottam, hogy legyen úgy, hogy egyszer Én, egyszer Ő jön. 20 km távolság, nem állnak jól anyagilag. Aztán, most erre történt velem valami és nem tudok én menni, itt kell maradjak a házban, nem vészes de nem tudok én menni hozzá. Erre ő már pénteken, szombaton, és ma is ígérte, hogy kijön, aztán mindig mondta, hogy mégse tud ma sem. Annyira rosszul esik nekem, most már nem is mondta miért, de hát ő mindig a pénzre fogja.Azt hiszem fel sem fogja, hogy mennyire megbántott, vagy hogy ez durva. Aztán jött nekem rögtön hogy lenne egy 4 napos kirándulás, és elmegyünk-e persze, hogy ilyen helyzetben azt mondtam, hogy nem valószínű és inkább nem. Majd lecsaptam a telefont. Szerintetek mi ez az egész? Amikor együtt vagyunk mindig szeretget, mondja, hogy szeret és akkor úgy érzem semmi aj nem nincs. Nem játszik a szeretlek szóval érzem, hogy nála is súlya van. Mondta tegnap este is hogy nagyon hiányzom, én meg lassan hánynék ettől a dumától, mert ha annyira szeret, és hiányzom, akkor valahogy megoldaná és eljönne. Nem értem mi ez az egész:((Szerintetek szakítsak vele? Ne haragudjatok, hogy hosszú lett de nem tudtam tömörebben, annyira rosszul esik...és fogalmam sincs mit csináljak...:(( Segítsetek légyszíves... :(
2011. aug. 22. 18:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Kezdésnek mondjuk mondd el ezt neki is és beszéljétek meg a kapcsolatotok jövőjét,ki mit és hogyan akar.Mást nem igazán tudsz tenni.
2011. aug. 22. 18:09
 2/20 A kérdező kommentje:

Figyelj Első és minden este van pénze kocsmázni, tudom, hogy egy két sör nem a világ de most komolyan...

Én már azt sem tudom, hogy hozzam fel a témát, mert neki le sem esik, mennyire megbánt azzal, hogy ennyire leszarja a fejem...

2011. aug. 22. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem te egy hisztis csaj vagy. Nagyon.

És azt várod, hogy minden körülötted forogjon, te meg sem próbálod megérteni őt. Például azt, hogy anyagi gondjai vannak. TE vagy az, aki megbontja a rendet azzal, hogy nem megy, de persze elvárod, hogy rögtön ugorjon, és ő tudjon menni hozzád. Mindig ő keres, te sosem hívtad - ez mi?! Továbbá: rögtön szakításon gondolkozol ahelyett, hogy átgondolnád a dolgot, illetve megbeszélnéd vele (!). Ez gyerekes.

20/L

2011. aug. 22. 18:12
 4/20 A kérdező kommentje:
Baszus balesetem volt, nem szabad kimennem a házból én felajánlottam, hogy jobb legyen neki, de ez pont azután történt. Komolyan az egész túl van reagálva?
2011. aug. 22. 18:14
 5/20 szamóca.. ***** válasza:

hiszti :)

nem ér rá pár napot? jesus, van ilyen. majd taállkoztok. nekem sem lenne kedvem lemenni hozzád, ha így rám csapnád a telefont....

ezzel ennyire megbántott? meg ez már szerinted durva? durva az ha megcsal a saját házatokban míg te neki vásárolsz.

2011. aug. 22. 18:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem,hogy jön ide,hogy lefeküdtél vele..Kit érdekel?:D

Szakíts vele,mindkettőtök jobbat érdemel.

2011. aug. 22. 18:15
 7/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem elég őszinte a kapcsolatotok.

mi egész évben heti 1-2x tudtunk találkozni. 11 hónapja vagyunk együtt. és mégsem a szakítás jut eszünkbe ha valami nem tetszik, hanem hogy megkéne beszélni a másikkal...

nameg aztán te is hivhatnád néha...

most ugy néz ki kb másfél hétig nem talizok barátnőmmel. napi 1-2 sms t váltunk, mert nincs sok pénzünk telefonra se. ahol van most ott nincs internet se. bízunk egymásban, és várjuk a következő lehetőséget hogy találkozzunk. ha ennyire nem bízol a barátodban, akkor ő is jobban jár, ha inkább szakítasz vele... ne kínozd az értelmetlen fölösleges hisztikkel

2011. aug. 22. 18:18
 8/20 A kérdező kommentje:

Az, hogy azután lett ilyen fura.

Komolyan próbáljatok megérteni Én szeretem Őt nagyon is szeretem. De az, hogy másokkal eltud menni, és annyira nem érdeklem, hogy mi van velem, főleg, így...Én tényleg nem akarok hisztizni, komolyan, próbáltam mindig megérteni. Csak nekem ez már kicsit sok..

2011. aug. 22. 18:22
 9/20 szamóca.. ***** válasza:
69%

megpróbáltunk megérteni, nem sikerült.

mindenki hülye csak te vagy csokoládéskarburátor?

2011. aug. 22. 18:23
 10/20 anonim válasza:
Egyes válaszokon látszik,hogy fiúk írták :) 20 km busszal vagy vonattal kb 150 forint! Nem hiszem hogy azon múlna,hogy eszik vagy nem! Szerintem beszéld meg vele,hogy ez most miért van!
2011. aug. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!