Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele? Mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Mindenkinek érdekel a véleménye.

Figyelt kérdés
Közel 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 4 és fél hónapnál feküdtem le vele. 19 évesek vagyunk. Kb. két hete megritkultak a találkozások, egy héten egyszer.. Igaz, mindig ő hív, ő mondta, hogy találkozzunk én soha. Aztán felajánlottam, hogy legyen úgy, hogy egyszer Én, egyszer Ő jön. 20 km távolság, nem állnak jól anyagilag. Aztán, most erre történt velem valami és nem tudok én menni, itt kell maradjak a házban, nem vészes de nem tudok én menni hozzá. Erre ő már pénteken, szombaton, és ma is ígérte, hogy kijön, aztán mindig mondta, hogy mégse tud ma sem. Annyira rosszul esik nekem, most már nem is mondta miért, de hát ő mindig a pénzre fogja.Azt hiszem fel sem fogja, hogy mennyire megbántott, vagy hogy ez durva. Aztán jött nekem rögtön hogy lenne egy 4 napos kirándulás, és elmegyünk-e persze, hogy ilyen helyzetben azt mondtam, hogy nem valószínű és inkább nem. Majd lecsaptam a telefont. Szerintetek mi ez az egész? Amikor együtt vagyunk mindig szeretget, mondja, hogy szeret és akkor úgy érzem semmi aj nem nincs. Nem játszik a szeretlek szóval érzem, hogy nála is súlya van. Mondta tegnap este is hogy nagyon hiányzom, én meg lassan hánynék ettől a dumától, mert ha annyira szeret, és hiányzom, akkor valahogy megoldaná és eljönne. Nem értem mi ez az egész:((Szerintetek szakítsak vele? Ne haragudjatok, hogy hosszú lett de nem tudtam tömörebben, annyira rosszul esik...és fogalmam sincs mit csináljak...:(( Segítsetek légyszíves... :(
2011. aug. 22. 18:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem nem, próbálom én is felfogni amiket írtok. Csak félek, hogy nem értitek meg mitől félek. Úgy vettem észre, hogy már nem érdeklem, mert mindig lemondja, és már nem is ad rá okot. A szexet azért említettem meg, mert azóta lett enyhén furcsa, sokat csalódtam már, és ő az első ember akiben ennyire megbízom, baromira szeretem, és sosem szeretném elveszíteni, de ha őt ennyire nem érdeklem, akkor..Csak én vagyok a hülye?
2011. aug. 22. 18:29
 12/20 szamóca.. ***** válasza:

hát pont ezzel fogod elveszíteni pedig.

én értem hogy mitől félsz, és van is benne valami, de ha félsz tőle és hisztizel csak megerősíted benne hogy nem kellesz neki. és, nem biztos hoyg igazad van. tehát: jobban jársz ha csendben elmondod neki hogy oké, nagyon hiányizk neked, várod, majd jön ha van kedve.

egyébként pedig az sem bűn ha éppen másra vágyik, éppen mehetnéke van a barátaival. nem kell ahhoz nyomós indok hogy máshova menjen. nem vagytok összekötve.

2011. aug. 22. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Soha nem hívod,csodálkozol?de ha hisztiről van szó,nem kell kérlelni téged.Te vagy a hülye,mert nem hívod..,ha annyira szeretnéd,legalább többet érdeklődnél utána.
2011. aug. 22. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Na jó, Ő teljesen hülyének néz, és ígérget mióta, ekkor jövök akkor jövök, és talán ha nem lett volna balesetem és most nem esne nehezemre még a járás is talán...mondom talán nem esne ennyire szarul. Én eddig tényleg nem csináltam ilyet, nem hisztiztem soha, megértettem rengeteg dolgát, úgy volt hogy elmegyünk egy 3 napos rendezvényre a jegyem is megvolt és kiderült hogy fiú buli lesz. Hívott , de mondtam hogy nem megyek, menjen nyugodtan, én nem akarok ott bezavarni. Most lehet, hogy a baleset miatt is, nem tudom de rosszul esik, hogy így sem kíváncsi rám.
2011. aug. 22. 18:41
 15/20 asdface ***** válasza:

A legrövidebb út mindig az egyenes!A te helyedben kedvesen felhívnám, hogy "hiányzol nekem és szeretnélek látni".Az ilyentől mindig férfinak érzem magam és olyankor duzzadó mellel és csillogó páncélban szállok le a buszról.

És persze eleinte élveznétek az együtt létet és ezt elmondhatnád neki, úgyse lesz belőle nagy gond, mert szeret.

Az ilyeneken nem szabad gondolkozni, mert úgyis csak a saját hibáidra fogod kihegyezni a dolgot.

23/f

2011. aug. 22. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:

(Nem olvastam végig a válaszokat.)

"Mondta tegnap este is hogy nagyon hiányzom, én meg lassan hánynék ettől a dumától, mert ha annyira szeret, és hiányzom, akkor valahogy megoldaná és eljönne."

Engem ez a mondat fogott meg. Az én barátnőm is ezt hajtogatta folyton, mert én sem tudtam mindig átmenni. Nem is anyagi okok miatt, mert egy oda-vissza út 80 forintomba került (bár ha úgy vesszük, ezt sokszor elismételve azért valamennyire érződik egy diáknak). De maga a távolság 50 km volt. Még szerencsés helyzet volt, hogy köztünk volt Budapest, ahol én tanultam, de még így sem tudtam olyan sűrűn találkozni vele, ahogy ő akarta. Sokszor sokat kellett tanulnom, maga az egyetem is heti többször este 6-7-ig tartott, és azért valljuk be, az embernek szüksége van némi egyedüllétre is. De még így is heti többször találkoztunk! Ennek ellenére ezt kaptam az arcomba, hogy én valójában biztos nem is szeretem, és nem is mondom komolyan, hogy hiányzik.

Nagyjából ez volt az oka a kapcsolatunk végének is csaknem 2 év után. De azóta sem értem, hogy ennek így mi értelme volt. Szóval nem javaslom, hogy szakíts vele!

19/F

2011. aug. 22. 18:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy ha egy srác tényleg annyira szerelmes a lányba mint amennyire azt állítja, akkor ha megdöglik is, de elmegy hozzá. Ez a 20 km távolság pedig semmi. Kb. 15-20 perc busszal, 300 Ft, az oda-vissza 600Ft.

Mi a párommal 70km távolságra laktunk egymástól (már együtt élünk), és mégis megtudtuk magunknak engedni, hogy minden hétvégén találkozzunk, ráadásul Ő közel 3000 Ft-ért utazott, én fele annyiért. Mindig úgy spóroltunk, hogy láthassuk egymást legalább a hétvégéken, met máskor nem volt lehetőségünk arra,hogy találkozzunk. Hozzá kell tennem, hogy nem volt valami hű de sok pénzünk.

Nevezzen hisztis p*csának aki akar,de ha egyszer a szerelmem megígéri, hogy meglátogat, és az utolsó pillanatban közli, hogy bocs de mégsem, ráadásul a többedik alkalommal, az nagyon bántó és szemét dolog. Akkor inkább ne mondjon semmit.

Kár, hogy lemondtad azt a 4 napos kirándulást. Legalább lett volna lehetőségetek arra, hogy hosszasan elbeszélgessetek egymással, elmondhattad volna mi bánt téged.

A kérdésedre válaszolva: Csak te tudod eldönteni azt, hogy szereted-e a srácot, vagy sem. Ha szereted, beszéljétek meg a problémákat, légy szókimondó és korrekt. Ha nem mondod el neki, hogy mi bánt, nem fogja érteni (ugyanis a férfiak nem gondolatolvasók).

Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 22. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem részben igazad van...Jó okéss, hogy te is hívhatnád őt, de ha már egyszer baleseted volt az a minimum, hogy érdeklődik utánad. Ez még csak az alap, a legnagyobb gesztus az lenne ha ott lenne veled és ápolna is. Azt meg nem hiszem el, hogy nincs pénze elmenni hozzád, hamár a kocsmában eltud verni 600 ft-ot sörre akkor 150 ft-ot buszra vagy vonatra mértnem?

fIGYI, TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST, HÍVD FEL MENNYIRE HIÁNYZIK NEKED ÉS SZERETNÉD HA MELLETTED LENNE. Ha nem hat a dolog akkor tényleg nem érdekled...

Sok sikert!

2011. aug. 22. 18:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki nyugodtan, hogy mi esett nekem rosszul. Elkezdtünk beszélgetni. Megbeszéltük az egészet, elmondok dolgokat,amit nem is sejthettem és amik minden megmagyaráztak. Elmondta, hogy megérti, hogy rosszul esett, és sajnálja, hogy nem mondta el előbb így ez elkerülhető lett volna. Én is elnézést kértem, de egyszerűen nem tehettem volna, hogy rosszul esett. Megbeszéltük, azt is, hogy ezután jobban kitisztázzuk a helyzetet. Köszönöm mindenkinek, tényleg MINDENKINEK.
2011. aug. 22. 20:11
 20/20 anonim ***** válasza:

itt az az eset áll fenn, hogy jó amikor veled van, de ha külön vagytok, nem hiányzol neki.

te döntesz,hogy ezt elviseled-e.

2011. aug. 22. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!