Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenkinek érdekel a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek érdekel a véleménye! Szerinted?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, tehát mondhatni bőven(?) a 20 éves kor alatt. Nem igazán vágyok tartós kapcsolatra, a szerelem most nekem tabu téma (és eddig még nem voltam szerelmes). Úgy gondolom, bőven elég 20 éves kor fölött komoly kapcsolatba gondolkozni. Ugyanakkor most, míg "megtehetem", ismerkednék, pasizgatnék. Ebbe persze nem fér bele a szex - vagyis csakis olyannal feküdnék le, akivel komolyabbá válna a dolog, vagyis amikor majd a huszas éveimben járok. Most pedig, mindenféle kötöttség és egyéb érzelmi kötődés nélkül, szeretnék kiismerni minél több srácot. Ezek közül kizárólag olyanokkal csókolóznék, akik számomra tetszetősek. Ez szerintem egész korrekt, semmi ri*bancság nincs benne. Tulajdonképpen egyáltalán nem szeretnék érzelmileg csalódni, és az önértékelésemet tovább rombolni, mert nagyon érzékeny vagyok. Sajnos vagy nem sajnos, de egy fiú miatt váltam ilyen "immunissá". Vélemények? Mégis mért vagyok én emiatt elítélve? Szerinted ez normális hozzáállás?

(Hogy félreértés ne essék, egészen eddig csak egyszer csókolóztam egy sráccal. És nem tervezek hadsereget gyártani :)))

2012. okt. 31. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát csak úgy smárolgatnál idegen pasikkal... Mert tetszenek. Szerinted ez milyen? :D
2012. okt. 31. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem normális
2012. okt. 31. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem idegen!!! Megismerem 1-2 randi után, aztán megmondanám neki hogy bocsi de nekem csak "ennyi" volt az egész.
2012. okt. 31. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ezt így megmondod neki, elhiheted h 20 éves korodig nem is lesz szexuális élményed xd. emellett igy a környezeted ilyennek könyvel el és lehet, hogy utánna se
2012. okt. 31. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs ezzel baj, csak arra figyelj, h a fiúkat ne bántsd meg, ne kecsegtess többel, sem testileg, sem érzelmileg
2012. okt. 31. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem aztán teljesen mindegy mit csinálsz mert nem ismerlek és nem is vagyunk egy korosztály :D

Nekem egyébként nagyon rosszul esne ha egy lánnyal eljutnék 1-2 randiig meg csókig utána közölné velem hogy ennyi volt...

2012. okt. 31. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!