Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye Hajdúbösz...

Kinek mi a véleménye Hajdúböszörményről? Mindenkinek várom a véleményét aki már járt itt, vagy itt lakik!

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 17:16
 1/4 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Jó hely, nekem tetszik, jó a zenesuli :)
2013. szept. 17. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én itt lakok, szeretem. Közel van Debrecenben, ha valami olyan kell, de ez legalább nyugisabb. A cigányok (viszonylag) nem zavarnak senkit, kevesebb félnivalónk van mint mondjuk a szomszédos Hajdúhadháznak ugye. Vannak hülye döntések, például a főtérfelújításnál is a sok kínlódás, de hol nincs.. összességében jó ez a hely, lehetne jobb, de van sokkal lejjebb is. :D
2013. okt. 4. 21:05
 3/4 anonim válasza:
Én is itt lakok, szeretek itt élni. Közel van Debrecen, ott minden van, amit az ember akar. Elég sokat fejlődött mostanában. (gondolok most a főtérre, a piacra stb)
2014. ápr. 8. 23:09
 4/4 enkerekelnezest válasza:
Szerintem is jó hely bár az emberek nem a legkedvesebbek Én azt sajnálom nagyon hogy nincsen itt mozi
2014. jún. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!